• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.09.2016

15:24

"ORLOVI" RASPOLOŽENI: Možemo i do prvog mesta u grupi!

Fudbal

"ORLOVI" RASPOLOŽENI: Možemo i do prvog mesta u grupi!

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije Luka Milivojević smatra njegova ekipa može da "napadne" i prvo mesto u kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo ukoliko igra timski

- Imamo dobru grupu igrača, a recept za uspeh je timska igra. Moramo da budemo tim, onda će i pojedinac doći do izražaja. I prvo mesto u grupi možemo da napadnemo samo timskom igrom, jakom hemijom na terenu - rekao je Milivojević novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija će se na početku kvalifikacija za Mundijal u Rusiji sastati sa Irskom u ponedeljak.

- Pritisak raste godinama. Narod je gladan plasmana na velika takmičenja i očekuje uspeh, a pred nama je deset utakmica i svaki meč je važan, prvi najvažniji. Pogotovo kada je u pitanju "otvaranje" kvalifikacija. Pobeda bi donela samopouzdanje, a na nama je da pružimo maksimum i ostvarimo željeni rezultat - istakao je vezista Olimpijakosa.

Rajković: Start je bitan!

Golman Predrag Rajković veruje da bi pobeda protiv Irske donela samopouzdanje ekipi.
- Optimista sam, uveren da imamo dobar tim i pojedince. Imamo neophodan kvalitet da budemo ispred svih u našoj grupi koja nije laka, naprotiv. Svi zaslužuju respekt, pogotovo selekcije koje su bile na minulom prvenstvu Evrope. Start je mnogo važan, a sa podrškom sa tribina, možemo da pobedimo Irce - rekao je Rajković.

Govoreći o fudbalerima Irske, Milivojević je navio da su poznati po tome da nikad ne odustaju.

- To im je kvalitet, poznati su po velikom htenju, nikada ne odustaju. Zbog toga ne smemo dozvoliti da oni u Beogradu žele više od nas. Važno je da igramo na rezultat, pametno, jer mislim da je kvalitet na našoj strani. Ne bismo smeli da udjemo u njihov ritam, jednostavno mi treba da se pitamo - poručio je Milivojević.

Reprezentativac Srbije Filip Kostić rekao je da bi pobeda protiv Irske vratila veru u reprezentaciju.

- Imamo kvalitet, poznajemo i snagu Iraca. Znamo da velikom borbenošću anuliraju neke nedostatke, ali mislim da sve zavisi od nas - rekao je Kostić.

Utakmica Srbije i Irske u prvom kolu grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine biće odigrana u ponedeljak od 20.45 na Stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jasim karic

pre 7 godina

slatko se nasmejem kad vidim ovakve komentare fudbalera.Zasto su tako pateticni?Pa zar zaista postoje ljudi koji se primaju na ovo?ako ih ima onda su u problemu sa mozgom.Nekada davno sam se kleo u nas fudbal,i kajem se sada zbog toga jer ne vrede ni jednod izgrickanog nokta\n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija