• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.09.2016

17:33

ŠVAJNI DOBIO NASLEDNIKA! Novi kapiten "pancera" je Manuel Nojer

Fudbal

ŠVAJNI DOBIO NASLEDNIKA! Novi kapiten "pancera" je Manuel Nojer

Podeli vest

Šampion sveta u fudbalu dobio je novog lidera za naredni ciklus, pošto će Bastijana Švajnštajgera u ulozi kapitena zameniti Manuel Nojer

Posle emotivnog rastanka sa legendom Bastijanom Švajnštajgerom, Nemačka je dobila novog predvodnika "A" reprezentacije.

Selektor "pancera" Joakim Lev odlučio je da to bude dugogodišnji "Švajnijev" saigrač u klubu i reprezentaciji, golman Manuel Nojer. Tu odluku saopštio je u četvrtak, nakon što je slavni vezista odigrao poslednji meč za "Manšaft".

- Nojer je logičan naslednik Švajnštajgera. On sa sobom nosi sve što mogu da poželim u lideru na terenu - rekao je Lev.

Nojer je za Nemačku debitovao juna 2009. godine, a bio je deo tima koji u Brazilu 2014. godine postao svetski prvak. On je do sada za reprezentaciju odigrao 71 utakmicu.

- Ovo je velika čast za mene i čini me veoma ponosnim. Međutim, svi znamo da nam je potrebno više lidera na terenu ako želimo da budemo uspešni. Naravno da znam da uloga kapitena ima veliki simbolični značaj i oduševljen sam time što je selektor imao poverenje u mene i dao mi kapitensku traku - istakao je Nojer.   

(FOTO) ZET ODE U SUZAMA! Švajnštajger se oprostio od dresa Nemačke!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija