• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

05.09.2016

14:34

OPTUŽNICA PROTIV MIJAILOVIĆA! Bivši fudbaler Zvezde pušten iz pritvora

Fudbal

OPTUŽNICA PROTIV MIJAILOVIĆA! Bivši fudbaler Zvezde pušten iz pritvora

Podeli vest

Drugo osnovno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv bivšeg fudbalera Crvene zvezde Nikole Mijailovića (34) zbog krivičnog dela nelegalne gradnje akva parka na Adi Ciganliji u Beogradu

 

Mijailović je pušten iz pritvora u kojem je proveo 18 dana zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo, saznaju Novosti.

Mijailović je ranije tokom saslušanja negirao da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret, tvrdeći da je sve radio po zakonu. 

- Milion evra sam uložio u kompleks koji je trebalo da bude atrakcija. Ali Grad je rekao svoje, stavio katanac i ja tu sada ništa ne mogu. Bio sam 15 godina u inostranstvu i zarađeni novac sam doneo u Beograd - rekao je pre nekoliko dana Mijailović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mile

pre 7 godina

Njemu odmah optuznica,bice sudjenje i presuda, a Terzicu ni rociste nece biti zakazano. Necu vise da komentarisem protiv Terze,mnogo je opasno.\n

julka

pre 7 godina

zvezdina deca..skola koja se pohadja..uzmi , otmi ukradi al nista posteno ne radi...

alex

pre 7 godina

kada ce neko proveravati koliko su poreza u ovoj drzavi platili oni koji odjednom unose milionske kapitale u nasu zemlju?

Poreznik

pre 7 godina

Taj novac je oporezovan tamo gde je i zaradjen,sto ce reci u ovoj zemlji ga nije ni zaradio pa samim tim ne treba ni da placa porez na njega ovde,covek je ako nista drugo svoj posteno zaradjeni novac doneo u svoju-nasu zemlju,za razliku od mnogih politicara i biznismena koji ga otimaju i iznose.

alex

pre 7 godina

zakon je vrlo jednostavan i isti za sve. postoje zemlje sa kojima imamo sporazume o izbegavanju duplog oporezivanja.Ukoliko to nije prijavljeno i placeno u tim zemljama sto se lako dokumentuje , ili je ostvareno prihodom na racune na nekoj drugoj destinaciji , onda treba platiti porez . to rade svi gradjani svih drzava u svetu pogotovu onih sa uredjenim sistemima.Nije sramota javno kazati i pokazati dokument ,zaradio i platio tamo tako da ovde vise nemam obaveza. Inace za svaki prihod ostvaren od strane drzavljana Srbije u inostranstvu postoji obaveza prijave u NBS.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija