• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

06.09.2016

00:51

MOGAO JE DA BUDE HEROJ! Bane: Mislio sam da je ofsajd!

Fudbal

MOGAO JE DA BUDE HEROJ! Bane: Mislio sam da je ofsajd!

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Branislav Ivanović imao je priliku da donese pobedu Srbiji, ali nije realizovao šansu u finišu meča sa Republikom Irskom

Ivanović je u 85. minutu imao kolosalnu šansu, posle asistencije Tadića se našao sam pred golmanom gostiju, ali izostala je realizacija.

- Bio sam fokusiran da dobro primim loptu. Mislio sam da sam u ofsajdu, a onda sam pokusao da šutiram u ugao gde nije bilo nikoga. Šta da se radi, imamo sledeću utakmicu u oktobru i neke utakmice gde moramo sigurne bodove da zabeležimo - rekao je kapiten "orlova".

MUSLIN ZADOVOLJAN: Irci su nas kaznili iz prekida, ali ide na bolje!

On se potom osvrnuo i nam sam meč sa Ircima koji je završen bez pobednika (2:2).

- Teška i tvrda utakmica. Ušli smo u meč pod pritiskom, primili smo gol, pala nam je koncentraciju. Posle smo se konsolidovali, ulozili smo mnogo napora da preokrenemo. Na poluvremenu smo se dogovorili da odigramo bolje, jer smo bolja ekipa - istakao je Bane i osvrnuo se na drugi gol Iraca:

- Pala nam je koncentracija i kod drugog gola, a znali smo da su opasni kod prekida. Zadovoljniji bismo bili pobedom, ali ovo je put od dve godine. Još se vidi da je naša ekipa mlada i zelena i da ima prostora za napredak - zaključio je Ivanović.

(VIDEO) SRBIJA SE UPLAŠILA POBEDE! Irci kaznili greške "orlova" i iz Beograda nose bod - 2:2


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tiho

pre 7 godina

Ovom tipu komentari ne leze nikako , hajd sto je svoje najbolje fudbalske dane vec odavno zaboravio , to mu se ne moze zamjeriti , kao fudbaler je gotov ali , komentari su mu na nivou vrlo malog Bane se opet propisno nalupeta , sta li rece sta li nam naprica...Daj bre nadjite nekog ko zna da sastavi tri normalne prostoprosirene recenice.

Alex

pre 7 godina

Ivanovicu nije tvoje da mislis ... nego se izvlacis za amaterski potez. Sudijska zastavica i pistaljka je ta koja oznacava ofsajd.... nego si ti prespor i mator vise za fudbal... bio si 7m od gola imao preivse vremena da se namestis i da biras ukao gde da sutiras ali si se uspanicio i usro stvar. Em si pogodio sobstvenu mrezu, em si promasio 100% sansu da Srbija pobedi... uzas

Goran

pre 7 godina

Ovako je tragičar. Bar 50% je kriv za prvi gol, uz Rajkovića, mada mu je Ivanović ostao u petercu i skrenuo loptu. A sve je počelo glupim i bespotrebnim faulom Milivojevića...

Chaki

pre 7 godina

Nemas ti sta da mislis imas dadas gol pa ako je offside sudija ce da ga ponisti

johnny rubin5

pre 7 godina

Čika Bane , da li znaš da nam kažeš , za koga si igrao u ponedeljak? Što kaže Chaki , u komentaru , igrač uradi šta treba , tj. da gol , a sudija ako je bio ofsajd sviraće , a možda i neće jer ga nije video . Ipak Bane ,ti si naš i nećemo ti zameriti ni za auto-gol ,mada da nisi dirao loptu ona bi prošla pored gola i ne bi jurili minus od 3.minuta . A sad ,glavu gore i spremaj se za sledeći reprezentativni izazov . Možda ćeš i igrati .

Bgd

pre 7 godina

Em si delimično kriv za prvi gol, em si promašio šut za pobedu, em još i misliš...previše, zaista.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija