• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

06.09.2016

01:21

STOJKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO NIJE BRANIO! Evo šta je rekao o selidbi na klupu!

Fudbal

STOJKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO NIJE BRANIO! Evo šta je rekao o selidbi na klupu!

Podeli vest

Golman Vladimir Stojković je utakmicu protiv Iraca posmatrao sa klupe za rezerve, a mesto među stativama je zauzeo Predrag Rajković

Mnoge je iznenadila odluka Slavoljuba Muslina da šansu na golu ukaže Predragu Rajkoviću, kojem je to bio prvi meč na zvaničnim mečevima za nacionalni tim.

Prethodnih godina je neprikosnoven na golu bio Vladimir Stojković, ali to se sada promenilo. Iskusni golman je posle meča sa Irskom imao kratak komentar na selidbu na klupu.

- Što nisam branio? Pa tek sam našao klub, ima vremena - rekao je Stojković i osvrnuo se kratko i na utakmicu.

Ispoštovali smo sve što je selektor rekao. Teren na "Marakani" je problematičan, očekivali smo pobedu, ali to se nije desilo. Igrali smo dobro, i to je važno - rekao je Stojković, koji će u narednoj sezoni braniti za Notingem Forest.

MOGAO JE DA BUDE HEROJ! Bane: Mislio sam da je ofsajd!

(VIDEO) SRBIJA SE UPLAŠILA POBEDE! Irci kaznili greške "orlova" i iz Beograda nose bod - 2:2


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djole

pre 7 godina

Vi ste zajedno sa ćelavim gomila idiota,a mi smo još veći što se uopšte nadamo da će te ikada postati tim,pre će jebeno Kosovo otići u Rusiju nego mi!Je.ite se svi zajedno sa fss i svim padavičarima koji još uvek veruju u vas!

sasa

pre 7 godina

Vise i da se ne vratis da branis ,zbog tebe smo neke utekmice i izgubili.Da si pametan pusti mladje i sada kada si pronasao klub i prodao se ,spasi Srbiju i ne vracaj se vise....\n

misirac

pre 7 godina

zaime boga Bogoje....nisam ja bogoje vec mustafa, i nisam vise vidae vec hecir....\n

Sale ortodoks

pre 7 godina

Samo se ti mustafo nevraćaj i uzmi onu bukvu mitrovića i bambi tošića jer dok je vas trojce nema nama napredka\n

gago m

pre 7 godina

Стојковић је класа за Рајковића и ако Муслин мисли да некога победимо,мора Стојковић бити голман бр.1!

Vlado

pre 7 godina

Ako je ovo dobra utakmica, onda je to kraj za svaku nadu. Ovi momci hodaju terenom, deluju neorganizovano, niko nikoga ne pokriva, ne prati, ne znaju štopovati loptu. Ponašaju se nonšalantno u kritičnim situacijama, ne znaju odigrati sigurnu loptu, iskoristiti 100% šansu. Nema pravog pasa, centaršuta, o šutu da i ne govorim, sve mrljavo do bola. Ovaj mali debitant na golu sebi dozvoli dribling, pa to je nečuveno, po meni bi išao na duže hlađenje. Ovima momcima nije čast igrati za reprezentaciju, sa njima treba otvoreno razgovarati i zahvaliti im se. Bolje da igraju igrači iz te naše jadne lige, pa neka bude što bude. Ovakvim pristupom su nam ogadili fudbal u kome smo nekad uživali, ovo više nije za praćenje. Drugi napreduju a mi tonemo, ma propadamo, ako već nismo u ambisu. Iskreno bi voleo da je to samo moje viđenje i da me pomenuti demantuju u sledećim nastupima

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija