• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.09.2016

10:31

TRKA UDVOJE ZA PREDSEDNIKA UEFA! Otpao Španac, ostaju Slovenac i Holanđanin

Fudbal

TRKA UDVOJE ZA PREDSEDNIKA UEFA! Otpao Španac, ostaju Slovenac i Holanđanin

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog saveza Španije Anhel Marija Viljar saopštio je da se povlači iz trke za predsednika Evropske fudbalske unije (UEFA)

- Posle dužeg razmišljanja, odlučio sam da povučem kandidaturu. Veliki broj glasova koje sam dobio od španskih fudbalskih zvaničnika uticao je na to da nastavim da radim za španski fudbal i kandidujem se kao predsednik Fudbalskog saveza Španije, kojem sam posvetio najveći deo svog života - napisao je Viljar u zvaničnom saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Španije. 

Posle odustajanja Viljara, ostala su dva kandidata za prvog čoveka UEFA - Majkl van Prag iz Holandije i predsednik Fudbalskog saveza Slovenije Aleksander Čeferin. UEFA bi naslednika Mišela Platinija trebalo da izabere 14. septembra u Atini. 

Da podestimo, Platini je suspendovan na četiri godine pošto je 2011. godine uzeo dva miliona dolara od tadašnjeg predsednika FIFA Sepa Blatera za konsultantske poslove koje je ranije obavljao za svetsku kuću fudbala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija