• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.09.2016

15:07

DO JUČE SE TU RATOVALO! Finale Lige šampiona 2018. godine u Kijevu!

Fudbal

DO JUČE SE TU RATOVALO! Finale Lige šampiona 2018. godine u Kijevu!

Podeli vest

Finale Lige šampiona 2018. godine odigraće se na "Olimpijskom stadionu" u Kijevu, saopštila je UEFA

Kapacitet "Olimpijskog stadiona" u Kijevu iznosi 70.000 gledalaca, a na njemu se već igrala finala šampionata Evrope 2012. godine kada je Španija savladala Italiju 4:0.

Zanimljivo, finale u Kijevu, odigraće se neposredno uoči Mundijala u Rusiji, odnosno, mesec dana pre nego što u Moskvi bude odigrano finale Svetskog prvenstva.

Takođe, UEFA je odlučila da se Superkup Evrope 2018. godine igra u prestonici Estonije Talinu, u renoviranje stadiona "Lilekula arena" biće uloženo 5 miliona evra, a kapacitet povećan na 15.000 mesta. To je 3.000 mesta manje nego što ima stadion "Luj II" u Monaku gde se Superkup igrao od 1998. do 2012. godine, pa će biti najmanji u istoriji na kojem je odigran taj meč. 

Domaćin finala Lige Evrope 2018. biće naknadno određen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija