• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Arena

18.09.2016

21:51

LALATOVIĆ PONOSAN: Moji igrači su heroji, ne opterećujemo se prvim mestom!

Fudbal

LALATOVIĆ PONOSAN: Moji igrači su heroji, ne opterećujemo se prvim mestom!

Podeli vest

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da se njegova ekipa ne opterećuje prvim mestom u Superligi Srbije i dodao da su za rezultate ove sezone zaslužni isključivo igrači

- Mojim igračima nemam šta da zamerim. Oni su heroji i snaga ovoga kluba. Sve čestitke idu na njihov račun. Danas protiv Borca nije bilo lako, šta više igrali smo pod pritiskom, jer je Vojvodina poslednji put bila prva 1989. godine i evo sada. Ne opterećujemo se tim prvim mestom, već samo svakom sledećom utakmicom - rekao je Lalatović za televiziju Arenasport.

Vojvodina je sa 2:1 pobedila Borac iz Čačka u devetom kolu i tako preuzela lidersko mesto u Super ligi Srbije od Crvene zvezde koja je juče poražena u "večitom" derbiju s Partizanom sa 1:0.

- Diktirali smo tempo svih 90 minuta, iako je bilo jako teško kako zbog pritiska, tako i zbog toga što je Borac ovde došao da se brani i odigra nešto iz kontre. Oni su prvi šut u okvir gola imali tek onda kada je Kordić pogrešio kod gola. Mi smo pored golova imali još tri, četiri šanse. Ponosan sam na svoje igrače - rekao je Lalatović.

Dmitrović: Vojvodina bolja za jedan gol

Trener Borca Ljubiša Dmitrović ocenio je da je Vojvodina za nijansu bila bolja i da je na kraju zasluženo pobedila.
Bila je ovo tvrda i teška utakmica, bez mnogo šansi. Vojvodina je iskoristila svoje prilike, primili smo jedan gol iz prekida... Kada sumiram sve, možda je Vojvodina bila bolja za taj jedan gol. Čini mi se i da mi nismo bili daleko od jednog boda -  rekao je Dmitrović.

Prethodne nedelje spekulisalo se da će Lalatović napustiti klub i otići u Čukarički, ali on je posle dogovora s Upravom ostao u Novom Sadu, pa su mu navijači zbog toga, ali i prvog mesta na današnjoj utakmici skandirali ime.

- Hvala navijačima. Prvi put sam to doživeo u Novom Pazaru, a sada i ovde. To je zaista lepo, jer znači da sam ostavio neki trag. Moram da kažem da su igrači zaslužni za sve ovo. Ovo su njihovi rezultati - kazao je on.


Vojvodina nakon devet utakmica zauzima prvo mesto na tabeli Super lige Srbije sa 23 boda, dok je Borac pretposlednji, 15, sa samo pet bodova. 

 

(VIDEO) VOJVODINA OTELA ZVEZDI PRVO MESTO! "Lale" pobedile Borac i zasele na vrh tabele!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija