• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

20.09.2016

16:35

PRODAT ZA 400.000 evra, sad vredi 100 miliona! Mauro Ikardi je najveća greška Barse!

Fudbal

PRODAT ZA 400.000 evra, sad vredi 100 miliona! Mauro Ikardi je najveća greška Barse!

Podeli vest

Mauro Ikardi, kojeg je Barselona prodala za 400.000 evra, danas je jedan od najboljih golgetera sveta, a "neroazuri" su odbijali ponude od po 60 miliona evra za njega

Kapiten Intera Mauro Ikardi (2003) proganjaće čelnike Barselone u košmarima! Argentinski napadač, koji je u nedelju doneo "neroazurima" trijumf nad Juventusom (2:1), 2011. godine prešao je iz Barse u Sampdoriju za samo 400.000 evra, a danas vredi 100 miliona evra!

Rešio derbi Italije
Ikardi je u nedelju postigao prvi i namestio drugi gol u pobedi nad Juventusom od 2:1

Toliko iznosi otkupna klauzula u njegovom ugovoru sa Interom, a klub iz Milana već je pokazao da mu ne pada na pamet da ga proda za manje, jer je već odbijao ponude od po 60 miliona evra.

Omiljena žrtva

Ikardi se u nedelju potrudio da pokaže koliko je Barselona pogrešila što ga se odrekla tako što je dao prvi i namestio drugi gol protiv Juventusa. Ekipa iz Torina povela je golom Stefana Lihtštajnera u 66. minutu, a onda je Argentinac stupio na scenu. Dva minuta mu je trebalo da izjednači, dok je u 78. minutu Ivan Perišić postavio konačan rezultat posle Ikardijevog dodavanja.
Junak "derbija Italije" vidno je bio srećan nakon utakmice.

Reuters

Preoteo ženu najboljem drugu

Napadač Intera Mauro Ikardi preoteo je sadašnju suprugu Vandu Naru nekadašnjem velikom prijatelju i tadašnjem saigraču u Sampdoriji Maksiju Lopezu, koji trenutno nastupa za Torino. Lopez je 2012. sačekao Ikardija u Italiji i želeo je da pomogne zemljaku da se lakše snađe. Družili su često i u jednom trenutku Ikardi je započeo aferu sa Lopezovom suprugom. Ona se 2014. razvela od Lopeza i odmah potom udala se za Ikardija. Lopez i Ikardi od tad ne razgovaraju, niti se rukuju kad se sretnu na terenu.

- Kad bismo uvek igrali ovako, imali bismo puno uspeha. Juventus je sjajan, najviše volim da postižem golove protiv njih. Ipak, to je bio samo jedan meč, moramo da nastavimo u ovom ritmu - rekao je Ikardi.

Zanimljivo je da je Ikardijev agent supruga Vanda Nara. Ona je i najzaslužnija što je sjajni napadač produžio ugovor sa Interom ovog leta, jer joj on dao odrešene ruke da pregovara o njegovoj plati. Ispostavilo se da se Nari nije išlo iz Milana, a od kluba je uspela da dobije povišicu za svog supruga.

- Samo sam tražila produženje ugovora i veću platu. Prethodne godine prihvatili smo sve uslove kluba, što znači manju platu i 50 odsto od korišćenja ekonomskih prava na Ikardijevo ime. Ove godine, želela sam povećanje plate - ispričala je nedavno Vanda Nara.

Silne ponude

5 MILIONA EVRA GODIŠNJE ZARAĐUJE IKARDI U INTERU

U međuvremenu, ona je sabirala ponude iz mnogobrojnih evropskih klubova, pokušavajući tako da natera Inter da reaguje.

- Želela sam da ostanem u Milanu, a ne da se selim. Ljudi pričaju da trčim za novcem, ali nije istina. U Milanu smo srećni. Međutim, tačno je da je Mauri imao ponude Napolija, Rome, Atletiko Madrida, Totenhema i Arsenala. Moje nije bilo da biram klub, samo da pregovaram o plati - objasnila je lepa Argentinka.

Kako ni Inter nije imao nameru da pusti napadača, ponudio mu je ugovor do 2021. godine, sa platom od 5.000.000 evra po sezoni, što je skoro dvostruko više od onog što je dotad primao. Argentinac je oberučke prihvatio.

- Novi ciljevi, ali uz istu ljubav i u narednim godinama - napisao je tada Ikardi na svom Tviter nalogu.
 

 

(VIDEO) INTER SRUŠIO JUVENTUS! Perišić presudio "staroj dami", Srbin i Hrvat zaustavili Romu!

 

 


Tagovi:

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija