• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.09.2016

18:49

(VIDEO) NAMEŠTALJKA KAKVU SVET NIJE VIDEO! Golmane, nadaj se da Kim Džong ne gleda fudbal!

Fudbal

(VIDEO) NAMEŠTALJKA KAKVU SVET NIJE VIDEO! Golmane, nadaj se da Kim Džong ne gleda fudbal!

Podeli vest

Nameštaljki u fudbalu je bilo i biće, ali se one obično mnogo bolje "upakuju" nego što je to uradio golman mlade selekcije Severne Koreje

Na utakmici AFC U-16 šampionata selekcija Uzbekistana je pobedila reprezentaciju Severne Koreje i to pogotkom čuvara mreže.

Glman Jasurbek Umrzakov je ispucao loptu iz svog kaznenog prostora, a njegov kolega na drugoj strani je "suptilno" primio pogodak.

Nakon ispucavanja protivničkog golmana izleteo je na 30 metara od gola, i lopta ga je preskočila zbog "loše procene".

Posle toga je mogao da stigne loptu, krenuo je da trči, zastao, a onda je pao na ivici kaznenog prostora pa je lopta mileći ušla u gol.

Kako će reagovati Kim Džong Un, ne smemo ni da pomislimo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 7 godina

Ovome je familija vec prebacena u neki radni logor; neko bespuce gde je i Bog rekao laku noc. Za ovog ce biti prevaspitavanje u nekom jacem rudniku, pa ce se dozvati pameti.

Pera Detlic

pre 7 godina

Nije prvi put...Pantelic leganda uradio isto ovo osamdeset i neke.\n

ddd

pre 7 godina

Mozda je to uslov da bi golman dobio azil u Uzbekistanu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija