• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.09.2016

20:03

(VIDEO) DA LI JE VOŠA OŠTEĆENA ZA PENAL? Malbašić pao, ali se pištaljka nije čula!

Fudbal

(VIDEO) DA LI JE VOŠA OŠTEĆENA ZA PENAL? Malbašić pao, ali se pištaljka nije čula!

Podeli vest

Na derbiju 10. kola Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine sporna situacija viđena je u 35. minutu kada su "lale" tražile penal

Paločević je odlično uposlio Malbašića koji je umakao Petkoviću i izašao sam na golmana Manojlovića. 

Ali, posle kontakta sa desnim bekom Zvezde Malbašić je pao. Međutim sudija Santrač je procenio da nije bilo prekršaja za najstrožu kaznu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad

pre 7 godina

Alo bre, pa izasao je ispred golmana i obopren s ledji, dokle vise pomagati Zvewzdu, DOKLEEE ?

CIRINELA

pre 7 godina

Ne , ne uopste se nije bacio napred. Da su igraci na treninzima trenirali a manje trenirali padanje sa glumatanjem mozda nebi doziveli ovaj teski poraz.

Voša

pre 7 godina

Zezda zasluženo pobedila.Čestitke! Voša je blago podbacila u odnosu na maksimum koji može da postigne. Naviše se na rezultat odrazio pad koncentracije i gubljenje lopte na sredini terena,a posle toga i odbrani je automatski teže. Na potrebnoj visini(za pobedu) su podbacili Paločević(nema svežinu i pokretljivost sa početka sezone) i Meleg koji mora u kontinuitetu da ponavlja vrhunske partije(kakve inače ume) da bi i njemu i Voši bilo bolje. Šta je sa Babićem?Fali nam u igri.Knežević uneo malo više borbenog duha svojim ulaskom. Sve u svemu lepo nam ide ove sezone sa Laletom i neka u nastavku šampionata imamo i dalje pobednički duh. Napred Vošo u pobede nove!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija