• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevni Avaz

26.09.2016

09:24

(VIDEO) STRAVA I UŽAS U BIH: Posle utakmice hteli da ubiju sudije! Presretali ih kolima na putu do kuće!

Fudbal

(VIDEO) STRAVA I UŽAS U BIH: Posle utakmice hteli da ubiju sudije! Presretali ih kolima na putu do kuće!

Podeli vest

Neverovatna i šokantna vest dolazi iz Bosne i Hercegovine gde su sudije meča Široki Brijeg - Sarajevo preživele pravu dramu po povratku kući, kada ih je neko napao, i prema rečima arbitra pokušao da ih ubije

Kako Dnevni Avaz prenosi, glavni sudija Ognjen Valjić priznao je da su njega i njegovog kolegu napali po izlasku iz grada.

- Udovičić i ja smo odmakli pet kilometara od grada, u pravcu prema Banjoj Luci, kada je crveni Ford Focus prošao pored nas, a zatim naglo zakočio i preprečio nam put. Samo zahvaljujući pribranosti mog kolege Udovičića uspeli smo izbeći najgore. Imali su nameru da nas ubiju, jer su nas gurali prema provaliji. Iza sebe imam milion pređenih kilometara, ali da sam ja bio za volanom, ne bismo ostali živi - rekao je je Valjić za Avaz i dodao:

- Posle dva minuta, ponovo su tri automobila prošla i opet nam preprečila put. Udovičić je uspeo na vreme da zakoči i vozi nekih pola kilometra unazad. Kad smo se okrenuli, pozvali smo policiju. Niko nam se nije javio. Potom smo kontaktirali Salema Prolića iz FS BiH. On je uspeo da kontaktira policijske specijalce, koji su nas pozvali i obavestil da dođemo na određeno mesto, gde su nas čekali - istakao je Valjić.

Inače, Valjić važi za jednog od najboljih sudija u BiH, ali mu se zamera i to što nije pokazao crveni karton domaćem igraču Pandži nakon jednog brutalnog starta.

Za sada nije poznato ko je napao arbitre.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
u magnovenju

pre 7 godina

Nisu ih napali zbog crvenog kartona. Napali su ih zato sto su Srbi.

pera

pre 7 godina

muslimani divljaci..po ko zna koji put su to i dokazali da nisu za svet koji poznajemo vec da zive u sopstvenom svetu...

hercegovac

pre 7 godina

Tako i treba i dobro se neko setio da im zaprsi corbu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija