• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.09.2016

11:09

ŠIPTARI SE NE SMIRUJU! Zastava sa drona iz Beograda osvanula na Ligi šampiona!

Fudbal

ŠIPTARI SE NE SMIRUJU! Zastava sa drona iz Beograda osvanula na Ligi šampiona!

Podeli vest

Albanci ne prestaju sa političkim provokacijama na svim stranama Evrope! Na utakmici Lige šampiona između Borusije Menhengladbah i Barselone osvanula je zastava identična onoj koja je visila s drona u Beogradu

 

Zastava takozvane velike Albanije našla se na tribinama stadiona u Nemačkoj, očigledno je neko bez ikakvih problema uneo unutra.

I dok Albanci likuju što im je uspela još jedna podvala, ostaje pitanje kako će reagovati UEFA, da li će zatvoriti taj deo tribine Borusiji za neke naredne utakmice, zbog isticanja uvredljivih političkih parola.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Siny

pre 7 godina

Samo neka ih pustaju na stadione po Evropi,dok im Siptari ne zavuku kao sto to umeju, onako zvalavo i obrezano, s blagim mirisom loja.

Djura

pre 7 godina

U Skoplju, u jednom albanskom kvartu, u jednoj pešačkoj zoni, možete kupiti ovakve zastave.

Mile

pre 7 godina

Cuj kakvo cudo, u albanskom kvartu mozes kupiti ovakvu zastavu ?! Pa gde bi je prodavali, u Beogradu u Knez Mihajlovoj ulici........ili mozda na stadionu Zvezde.

batabosque

pre 7 godina

Милорад Чавић би некажњено прошао да је носио мајицу Косово је Биг Шиптарија, бат јебига...

ALBANIJA do NISA

pre 7 godina

Kome smeta Albanska zastava , ne mora da gleda. Kraj price.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17