• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espn.uol

30.09.2016

07:59

(VIDEO) NEVIĐENA PRIČA RAMBA PETKOVIĆA: Pijan sam doneo titulu Flamengu!

Fudbal

(VIDEO) NEVIĐENA PRIČA RAMBA PETKOVIĆA: Pijan sam doneo titulu Flamengu!

Podeli vest

Dugogodišnji srpski fudbaler u Brazilu Dejan Rambo Petković otkrio je medijima u toj zemlji da je pre 15 godina pijan odigrao utakmicu za titulu između njegovog Flamenga i Vaska de Game, kada je u 88. minutu postigao gol kojim je doneo trofej ekipi

 

U finalu prvenstva Karioka Vasko je u prvoj utakmici kao gost pobedio Flamengo sa 2:1 i bio pred titulom. U revanšu Flamengo je uspeo da dođe do vođstva od 2:1 i poništi prednost rivala, ali došao je 88. minut...

Dva minuta pre kraja Petković je postigao gol iz slobodnog udarca, doneo vođstvo od 3:1 i izazvao "ludnicu" na tribinama.

- Flamengo mi je tada dugovao mnogo para. Otprilike, osam meseci mi nisu dali platu. Došao je i petak i nisu platili, pa su obećali da će platiti u ponedeljak. Morao sam da idem u trening-kamp kluba, ali onda mi se javio prijatelj, inače veliki „flamengista“, i pozvao me da dođem u piceriju. Pridružio sam mu se i satima smo zajedno ispijali piva, da bi me uzeo onako pijanog i ujutru rano odveo do sportskog centra u kom smo se pripremali za utakmice - ispričao je Rambo za ESPN.

Iako su trenera Zagala, legendu brazilskog fudbala, svi nagovarali da izostavi Petkovića iz tima, on ih nije poslušao.

Zagalo me je pozvao na razgovor. Objasnio sam mu šta se desilo i rekao da želim da igram. Mnogi su ga pritiskali da me ne stavlja u tim jer bih ja u slučaju poraza okrivio upravu za to, ali Zagalo je, kako je voleo da kaže, upotrebio svoje najjače oružje na utakmici. Inače, posle meča su mi isplatili dug – rekao je Petković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija