• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.09.2016

13:04

FSS SE OSVETIO VOJVODINI!? Nijedan "lala" u mladoj reprezentaciji!

Fudbal

FSS SE OSVETIO VOJVODINI!? Nijedan "lala" u mladoj reprezentaciji!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije, izgleda, nije mnogo čekao na osvetu Vojvodini zbog njene odluke da ne pusti igrače u B selekciju na prijateljsku utakmicu u Kataru

 

 

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić saopštio je danas spisak igrača na koje računa za mečeve kvalifikacija protiv Republike Irske i Slovenije, a na njenu nema nijednog igrača Vojvodine! Čak ni Dejana Melega i Nikole Antića, koji su bili pozvani na prošlo okupljanje.

- Pred nama su dve odlučujuće utakmice za plasman u baraž i mečeve koji mogu da nas odvedu na Evropsko prvenstvo. Neće biti lako, jer postoji imperativ, ali imamo igrače koji sve ovo mogu da iznesu. Fokus je trenutno samo na prvoj utakmici sa Republikom Irskom, selekcijom koja je izgubila sve šanse,  ali s obzirom na njen mentalitet, borbeni duh, očekuje nas teška i zahtevna utakmica. Verujem da smo kvalitetniji i želimo da osvojimo tri boda i tako sačekamo duel sa Slovenijom - rekao je selektor Tomislav Sivić.

Igrači na koje Sivić računa su: 

golmani Boris Radunović (Avelino), Vanja Milinković-Savić (Lehia) i Filip Manojlović (Crvena zvezda);

defanzivci Milan Gajić (Bordo), Aleksandar Filipović (Voždovac), Darko Lazić (Anži), Vukašin Jovanović (Zenit), Nikola Maraš (Rad), Miloš Veljković (Verder), Nemanja Antonov (Grashopers), Aleksandar Bjelica (Mehelen); 

vezisti Andrija Živković (Benfika), Nemanja Mihajlović(Partizan), Mihailo Ristić (Crvena zvezda), Marko Grujić (Liverpul), Mijat Gaćinović (Ajntraht, Frankfurt), Sergej Milinković - Savić (Lacio), Saša Lukić (Torino), Srđan Plavšić (Crvena zvezda);

napadači Uroš Đurđević (Partizan), Ognjen Ožegović (Čukarički), Aleksandar Čavrić (Slovan, Bratislava).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Докле ћете БАЧВАНЕ, погрешно називати... - ЛАЛАМА...?

Voša fan

pre 7 godina

U duhu prosvećenosti kao čoeka i trenera gospodin Sivić je uvažavao preopterećenost Vošinih igrača Melega i Antića te ih je izostavio sa spiska.Ali dotični gospodin je mogao na dostojanstven način objasniti široj fudbalskoj javnosti zašto je takvu zamisao sproveo,a ne da na ovakav način ispada kao da se on i FSS dečački svete prema Vojvodini kao klubu sa najdužom tradicijom na ovim prostorima.Takva malodušnost,uskovidost naših ljudi u organima FSS je i dovelo reprezentaciju tu gde jesmo.Hajde Bunjevčeviću (ti si bar bio fudbaler i treba da imaš i neki dodatni osećaj),zaustavi na vreme ovakav način razmišljanja.Da podsetimo ovog leta najviše utakmica u Evropi i domaćim takmičenjima upravo je odigrala Vojvodina i to na takav način da je jedina dostojno reprezentovala srpske klubove.Uvedimo neke normalne principe,a ne trenutnih usko ličnih interesa.Budi (Bunjevčeviću) realan i reci da su svakako i Zvezda i Partizan favorizovani na sve moguće načine (finansijske,medijske... od strane "najviših")te zato imaju i širi spisak fudbalera na raspolaganju koje mogu da rotiraju od utakmice do utakmice.

kostadin

pre 7 godina

nije se osvetio FSS već pošteni vasnici mladih robova.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija