• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.10.2016

11:30

(VIDEO) KOLAROV JE OBIČNI POZER! Džejmi Karager ispljuvao srpskog fudbalera iz Sitija!

Fudbal

(VIDEO) KOLAROV JE OBIČNI POZER! Džejmi Karager ispljuvao srpskog fudbalera iz Sitija!

Podeli vest

Legendarni fudbaler Liverpula Džejmi Karager ispljuvao je Aleksandra Kolarova posle poraza Mančester sitija od Totenhema u nedeljnom derbiju i nazvao ga pozerom

Kolarov je smušenom reakcijom postigao autogol koji je Totenhemu doneo vođstvo od 1:0, a nije se proslavio ni potom u nastavku utakmice, što je izazvalo Karagera da ga žestoko ocrni u tv emisiji, u kojoj je stručni konsultant.

- Pogledajte kako je bila užasna odbrana Sitija. Mislim da je Džon Stouns odigro dobro, ali pogledajte levog beka kolarova. Za mene, on je pozer! Samo čeka da izvede neki slobodan udarac ili da pošalje pas preko celog terena. Ali, kad ga pogledate u odbrani, vidite da je bio kriv za dva gola - ocenio je Džejmi Karager.

Očekuje se odgovor srpskog reprezentativca... 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
misa

pre 7 godina

ja to pricam vec 10 godina kolar i ivanovic nemaju pojma ovi tek sada to vide

Alek

pre 7 godina

Pa,bre...nekako mu covek dodje i u pravu,a sta kazete?.

Djole

pre 7 godina

Džejmi je potpuno u pravu!Odavno ja tvrdim da je Kolarov svoje odigrao,treba lepo da ode u Kinu uzme još koji milion i završi karijeru ali ne,za Muslina je on i dalje stub odbrane,kao u ostalom i Ivanović,a njih dvojica odavno sa loptom ne mogu da se sastave!Trajaće kod nas u reprezentaciji dok nas u crno ne zaviju,nikada lošiju odbranu nismo imali!!

Sale

pre 7 godina

To sto je izjavio Karager znaju i vrapci na grani. Nazalost, to vide svi izuzev nasih selektora. Splavovi, tetovaze, besciljno trckaranje po terenu.....tu je glavni.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija