• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.10.2016

13:06

(FOTO) "ORLOVI" NISU POPULARNI U MOLDAVIJI! Mediji u Kišinjevu iskulirali naše fudbalere

Fudbal

(FOTO) "ORLOVI" NISU POPULARNI U MOLDAVIJI! Mediji u Kišinjevu iskulirali naše fudbalere

Podeli vest

Fudbaleri Srbije doputovali su u Kišinjev, a ekipa koja će se u četvrtak od 20.45 sastati sa reprezentacijom Moldavije nije privukla interesovanje lokalnih medija

Reprezentaciju Srbije nije dočekao nijedan novinar na aerodromu, a pažnju prolaznika nisu privukli ni najpoznatiji igrači poput Nemanje Matića i Branislava Ivanovića, sa kojima ljubitelji fudbala koji ih vide obično žele da se fotografišu. 

Mislim da možemo da odigramo još bolje nego protiv Iraca i naravno, da iskoristimo šanse i pobedimo 
Slavoljub Muslin, selektor Srbije

Ekipa je u Kišinjev stigla posle sat i 15 minuta leta, a u prestonici Moldavije je dočekalo sunčano i prohladno vreme, i ne očekuje se da pada kiša tokom boravka.

- Došli smo u dobrom raspoloženju, juče smo odradili trening koji nam je bio i najvažniji. Nećemo moći da računamo na Maksimovića, ali priključio nam se Radoja. Ostajem nam da odradimo još jedan trening i bićemo spremni za ono što nas sutra očekuje. Mislim da možemo da odigramo još bolje nego protiv Iraca i naravno, da iskoristimo šanse i pobedimo - kazao je selektor Slavoljub Muslin po dolasku u Kišinjev.

Prva pobeda bi mnogo značila pred dolazak Austrije u Beograd.

- Svaki bod je mnogo važan, a ovde želimo sva tri.Protiv Irske smo izgubili dva boda koja smo igrom zaslužili, sad nas očekuje drugi rival, veoma motivisan,ali nama je važno da mi budemo na odgovarajućem nivou. Znamo kakvu opasnost kriju ovakve utakmice, upozorio sam igrače i hrabri me kako su radili.

Starsportphoto



Moldavija je od Velsa poražena 4:0, ali Muslin kaže da to nije bila realna slika.

- Bilo je golova koje su i sami sebi davali, ali Vels nije bio toliko dominantan u šansama,uglavnom su kažnjavali greške Moldavije. Moji igrači znaju da to nije bola realna slika Moldavaca i sutra će sigurno biti teže, jer su i oni sada u ulozi domaćina.

Teren je malih dimenzija, koliko to otežava celu situaciju?

- Ekipi koja se brani to više odgovara, ali na nama je da pronađemo odgovor na svako pitanje. I verujem da će tako i biti - rekao je selektor Slavoljub Muslin.

Srbija će u četvrtak protiv Moldavije, u drugom kolu Grupe D, pokušati da zabeleži prvu pobedu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. 

Starsportphoto
Starsportphoto


Ekipa selektora Slavoljuba Muslina će u sredu imati trening, utakmica je u četvrtak, a povratak u Srbiju dan kasnije. Reprezentativac Vladimir Stojković rekao je da se nada pobedi, kojim god rezultatom. 

- Svaka pobeda, kojim god rezultatom bi nam mnogo značila, posebno zbog toga da bismo sa većim samopouzdanjem dočekali naredne izazove. Nadam se da ćemo uspeti da savladamo Moldaviju - rekao je Stojković novinarima. 

Stadion "Zimbru" u Kišinjevu, na kom će se igrati utakmica, ima kapacitet 14.100 mesta i očekuje se da bude pun.

Starsportphoto

FUDBALERI SRBIJE VREDE 200 MILIONA EVRA, A MOLDAVIJE 13! Ako ove ne dobijete, VI STE MENTOLI!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pa ni najbliza familija

pre 7 godina

.....njih ne - poznaje, a kamoli u Moldaviji! Niti su fudbaleri culi za Moldaviju, dok im nije receno da ce igrati protiv te drzave na istoku Evrope, niti moldavci znaju za ove nepoznate - "vedete"!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija