• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

06.10.2016

10:54

(VIDEO) GOLMAN NOVOG PAZARA OTKRIO: Imao sam osam preloma, pukla je svaka kost i umalo sam ostao bez oka!

Fudbal

(VIDEO) GOLMAN NOVOG PAZARA OTKRIO: Imao sam osam preloma, pukla je svaka kost i umalo sam ostao bez oka!

Podeli vest

Golman Novog Pazara Mladen Živković, kojeg je teško povredio napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić na prvenstvenoj utakmici, otkrio je da je čak i svojoj porodici lagao o težini povreda, da je ne bi dodatno uznemirio

 

Sikimić je na utakmici Superlige u Novom Pazaru udario nenamerno u glavu Živkovića i naneo mu strahovite povrede, od kojih se on još nije do kraja oporavio. 

Često, šaleći se u društvu, pričao sam da bih bolje prošao da sam se potukao sa desetoricom

Mladen Živković, golman Novog Pazara

- Mnogo se tih dana pisalo o meni, a najmanje o delikatnosti povrede. Doduše, nisam na tome ni insistirao, prevashodno da bih smirio porodicu i umanjio njihove brige. Zato i jesam pustio priču o tri preloma, a bilo je - osam! Na delu lica puklo je sve što je moglo da pukne. Polomljena je očna jabučica, nos na nekoliko mesta i jagodična kost. Milimetri su delili od gubitka levog oka... Kada se sve sumira, ispada da sam još dobro i prošao - otkrio je u razgovoru za Žurnal Mladen Živković.

On se prisetio kako je došlo do te užasne povrede nasred utakmice.

- Dobio sam udarac u predelu između nosa i jagodične kosti. Od siline udarca, do koga je došlo velikom površinom kopačke, odmah mi je bilo jasno da je sve polomljeno. U tom trenutku sam bio prilično svestan, osetio sam da mi gotovo sve kosti ušle u lobanju i čak pokušao, ona mahinalno, da ih vratim na svoje mesto. Često, šaleći se u društvu, pričao sam da bih bolje prošao da sam se potukao sa desetoricom - rekao je Mladen Živković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija