• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl.T.

06.10.2016

13:24

INFORMER SAZNAJE: Ovaj tim je izabrao Slavoljub Muslin za utakmicu sa Moldavijom!

Fudbal

INFORMER SAZNAJE: Ovaj tim je izabrao Slavoljub Muslin za utakmicu sa Moldavijom!

Podeli vest

Srbija nema izbora, mora da napadne i da pobedi Moldaviju večeras u Kišinjevu kako zna i ume (20.45, RTS1)

Selektor Slavoljub Muslin je od polaska za Moldaviju tvrdio da nema dileme oko tima koji će da izvede na teren Zimbrua u Kišinjevu, a Informer je iz svojih izvora saznao za kojih se 11 igrača opredelio strateg "orlova".

Reprezentacija Srbije će večeras, osim ako ne bude nekih prinudnih izmena u poslednjem trenutku, igrati u sastavu: Stojković - Ivanović, Nastasić, Vuković - Rukavina, Milivojević, Gudelj, Kolarov - Kostić, Tadić, Pavlović.

U odnosu na meč sa Republikom Irskom noviteti su povratak Vladimira Stojkovića na gol, Aleksandra Kolarova na poziciju beka, kao i šansa za Andriju Pavlovića u špicu.

Zanimljivo je da najskuplji srpski fudbaler Nikola Maksimović neće biti starter u Moldaviji, mada je donekle i razumljivo, jer je tek odigrao dve utakmice za Napoli.

(20.45, RTS1) MOLDAVIJA - SRBIJA! Mitrović skroman: Dosta nam je i 1:0!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bgd

pre 7 godina

Formacija sa Milivojevićem i Gudeljom baš obećava ofanzivni fudbal. Trebao je još da ubaci Raću i Fejsu pa da odmah prebacim na Cartoon Network.

Mito

pre 7 godina

Mangupi, krajnje je vreme da ne dajete izjave, već da igrate fudbal. Upamtite vaš kvalitet određuje reprezentacija (kao i ostalim timovima u raznim sportovima uovoj zemlji), a ne klubovi za koje igrate plaćeni milionima. Upamtite samo jednu činjenicu da ste do sada vi najveća nula srpskog sporta. Za vas u buduće važi samo jedna i to spartanska opcija: " sa štitom ili na njemu". Ako propustite ovu priliku da se kvalifikujete na SP vi ste nule i kao ljudi i kao sportisti. Razmislite o ovoj mojoj poruci (mogu da vam je obrazložim i lično). Za ovo od SP u Južnoj Africi, moj jedini komentar je stidite se.

Gavrilo

pre 7 godina

Živi bili pa videli...voleo bih da grešim ali tim sa Kolarovim i Ivanovićem, gde se ne zna ko je " gazda" a po kvalitetu ne zaslužuju to da budu ni jedan ni drugi, ne može uspešno da funkcioniše. Žao mi je što to ni Muslin nije shvatio na vreme. Treba nam kompaktan tim, 11 ratnika na terenu, koji će da ostave srce na terenu za nacionalni dres a ne skup vedeta koji igraju po klubovima....takvo selektovanje i sastavljanje reprezentacije nas je dovelo tu gde jesmo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija