• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

07.10.2016

00:08

KAPITEN IVANOVIĆ: Ne može preko noći, ali igrom ćemo vratiti poverenje navijača!

Fudbal

KAPITEN IVANOVIĆ: Ne može preko noći, ali igrom ćemo vratiti poverenje navijača!

Podeli vest

Kapiten Srbije Branislav Ivanović kaže da je prvi gol u pobedi protiv Moldavije 3:0 bio presudan i podseća da samo dobrom igrom i ponašanjem "orlovi" mogu da vrate poverenje navijača

- Otvorili smo meč malo nervozno, znali smo da će izaći visoko, napraviti presing. Nismo se najbolje snašli, ali posle toga smo iz njihove greške dali gol. Taj prvi gol promeni ceo tok ekipa se rastereti. Posle drugog gola se videlo da smo dominirali. Na poluvremenu smo se dogovorili da treba da podignemo ritam i da završimo utakmicu. Mislim da treba da budemo zadovoljni. Bila je vrlo bitna utakmica, sada želimo da se pripremimo za meč sa Austrijom koji je, po mom mišljenju, jedan od najvažnijih - kazao je Ivanović. 

Srbija je ranije gubila utakmice protiv realno slabijih rivala.

- Pokazala smo snagu i dobar pravac, uzeli smo važna tri boda.  Ali treba što pre da je arhiviramo. Dobro je što nije bilo velikih turbulencija, sačuvali smo dovoljno snage za Austriju.

Austrija sa kojom Srbija igra u nedelju odigrala je 2:2 sa Velsom u drugom kolu. 

- Znali smo da će naša grupa biti izjednačena. Dosta ekipa ima četiri boda posle dva kola. Probaćemo da iskoristimo domaći teren i ovu "laganu" utakmicu. Moramo da budemo fokusirani, ne smemo da se opustimo, da pomislimo  da je meč lakši za nas nego za njih. Njima je lakše, jer posle remija igraju sa strane. Moramo da uđemo čvrsto i odlučno u meč. 

(VIDEO) MOLDAVIJA - SRBIJA 0:3! Dušan Tadić dirigovao, "orlovi" konačno razbili autsajdera!

Pobeda protiv Moldavije mogla bi da vrati "orlovima" podršku navijača.

- Nadam se da smo uradili bar minimum, uzeli smo tri bodam, da ljudi vide da želimo da idemo u Rusiju i da su prepoznali tu želju, da će doći. Ali, igrom i ponašanjem moramo da vratimo poverenje i navijače na stadion. To ne dolazi preko noći, ali smo spremni da uradimo sve - kazao je kapiten Srbije. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija