• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.10.2016

12:12

SRBIJA KAO BARSA! Muslin: Katalonci su pravili najbolje rezultate kada su igrali bez centarfora

Fudbal

SRBIJA KAO BARSA! Muslin: Katalonci su pravili najbolje rezultate kada su igrali bez centarfora

Podeli vest

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin očekuje da njegovi fudbaleri protiv Austrije (nedelja, 20.45) potvrde rezultat i dobru igru iz prošle utakmice, iako je ulogu favorita prepustio protivniku

- Očekujem da potvrdimo rezultat i dobru igru iz Moldavije. To nam je potrebno. Spremni smo. Svi moramo da se držimo zajedno, da napredujemo i budemo mnogo bolji - rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

On je istakao da je Austrija favorit, s obzirom na rang listu FIFA i UEFA, ali i rezultatima u poslednje vreme.

- Neka uzmu ulogu favorita. Nama je dovoljno da budemo autsajderi, važno mi je samo šta će se desiti na terenu - rekao je selektor

Srbija će u nedelju igrati protiv Austrije, u trećem kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. Muslinov tim posle dve utakmice ima četiri boda, nakon remija 2:2 sa Irskom u Beogradu i pobede 3:0 u Moldaviji.

JAGOŠ VUKOVIĆ: Mi smo familija, ginemo jedni za druge!

KAPITEN IVANOVIĆ: Ne može preko noći, ali igrom ćemo vratiti poverenje navijača!

Muslin je rekao da je problem igrati dve utakmice u tri dana, ali da su se reprezentativci odmorili i biće fizički spremni.

Svi zdravi i orni!

Selektor Slavoljub Muslin je kazao da se nada lepom ambijentu na stadionu jer je "podrška potrebna" i da misli da su je igrači zaslužili igrama u prve dve utakmice. Muslin je naveo da nema kadrovskih problema.
- Svi su zdravi i orni - dodao je on.

- Jeste problem kada se igra dva puta u tri dana, naročito igračima koji ne igraju u svojim klubovima. Ali, odmorili su se i mislim da nećemo imati fizičkih problema da odigramo kvalitetno - rekao je Muslin.

Srbija je u drugom poluvremenu igrala bez centarfora, a najistureniji je bio Aleksandar Katai. Muslin je rekao da ne razmišlja da protiv Austrije počne bez klasičnog napadača.

- Barselona je pravila najbolje rezultate kada je igrala bez centarfora. Katai nije klasični centarfor, ali je napadač. Postoji mogućnost da tako igramo, ali za sada ne. Gledam kako da napravim ravnotežu u ekipi, to je najvažnije - rekao je Muslin.

On je dodao da insistira da njegovi fudbaleri ostanu pozitivni, bez obzira na sve.

Neka Austrijanci uzmu ulogu favorita. Nama je dovoljno da budemo autsajderi
Slavoljub Muslin, selektor Srbije

- Pozitiva je nešto na čemu insistiram. Fudbal jeste posao, ali treba da bude i zadovoljstvo. Dobra igra i rezultat treba da nam čine zadovoljstvo, kao i navijačima, za koje se igra fudbal. To je važan element u pripremi utakmice - kazao je Muslin.

Govoreći o Austriji, Muslin je ocenio da je to kvalitetnija reprezentacija i od Irske i od Moldavije.

- Fudbalski su jaki, sa nekoliko individualaca koji mogu da naprave razliku. Ali, imam poverenja u svoje momke, igraju sve bolje i siguran sam da će sada biti još bolje - kazao je selektor.


Utakmica će se igrati sutra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 7 godina

iz prve svakako nisu zasluzili ama bas nikakvu podrsku izgubili su bod koji ih moze kostati svakako odlaska u rusiju ovo je moldavija tek videcemo sa velsom i druge teze utakmice kako ce proci igraju bre kao dede bez imalo zara da pobede koga da bodrimo njih ja nikada jer sam ocajno ljut na njih dede su to bre milionerske nafatirane

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija