• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.10.2016

18:20

ARNAUTOVIĆ NE IGRA!? As Austrije po dolasku u Beograd otišao na pregled!

Fudbal

ARNAUTOVIĆ NE IGRA!? As Austrije po dolasku u Beograd otišao na pregled!

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Austrije Marko Arnautović otišao je na lekarske preglede kad je nacionalni tim sleteo u Beograd, ali se za sada ne zna da li će moći da igra u nedelju protiv Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

 

Arnautović je protiv Velsa dao oba gola za Austriju u meču koji je završen 2:2, ali je u Beograd doputovao sa povredom. Posle kratkog boravka u hotelu, ovaj 27-godišnji napadač otišao je kod svog lekara-specijaliste u Beogradu, Andreja Milutinovića, sa kojim sarađuje u poslednje četiri godine.

Posle jednosatnih pregleda nije doneta konačna odluka. Arnautović će moći da trenira sa timom i tada bi trebalo da se zna da li će napadač Stouka igrati protiv Srbije.

Milutinović radi i sa drugim svetskim fudbalerima i bavi se oporavkom od vrlo teških povreda, kao i od povreda kojima je potrebno hitno izlečenje kao što je to ovom prilikom slučaj. 

Posle prva dva kola u Grupi D, Srbija, Austrija, Vels i Irska imaju po četiri boda, po remi i pobedu, dok Gruzija i Moldavija imaju po dva poraza.

U nedelju se igraju i utakmice Moldavija-Irska i Vels-Gruzija.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17