• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.10.2016

14:51

(FOTO) MATIĆ ŠOPINGUJE U MILANU! Da li je samo zbog "krpica" skoknuo na "čizmu"?

Fudbal

(FOTO) MATIĆ ŠOPINGUJE U MILANU! Da li je samo zbog "krpica" skoknuo na "čizmu"?

Podeli vest

Fudbaleri Srbije u nedelju u 20.45 igraju važnu utakmicu protiv Austrije u kvalifikacijama za Mundijal, a Nemanja Matić, koji ne može da pomogne saigračima zbog suspenzije, šopinguje u Milanu

Italijanski novinar Đanluka di Marcio objavio je fotografiju Nemanje Matića iz šopinga u Milanu gde je bio sa svojim agentom Đuzepeom Risom.

Italijanskim medijima to je bilo dovoljno da pokrenu nove spekulacije. Kako pišu, Matić u Milanu nije samo da bi obnovio garderobu, nego da bi obavio završne razgovore sa čelnicima Juventusa.

Letos je bio nadomak prelaska u redove "stare dame", ali ga je trener Čelsija Antonio Konte nagovorio da ostane. Međutim, šampiona Italije nije odustao od Srbina, pa se nedeljama unazad šuška da je blizu dogovora sa srpskim reprezentativcem. 

Navodno bi Čelsi na ovom transferu mogao da zaradi 25 miliona evra.

 

 

JUVE PONOVO VREBA SRBINA! "Stara dama" za Matića pripremila 25 miliona evra


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bb

pre 7 godina

Ma nek ide gde hoce, conteu je muka od njega , ne igra nista. Italija je za njega ali u juventus ce brzo videti da nema od njega nista pa ce preci u genovu pa posle u tursku i na kraju to je to. Nije svestan da njegovi zlatni dani su prosli i da klub u kome igra sada je vrh njegove karijere. Idemo Chelsiiii!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59