• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.10.2016

09:09

(VIDEO) ARGENTINA OČAJNA BEZ MESIJA! Poraz "gaučosa", Valensija rastužio Eskobara

Fudbal

(VIDEO) ARGENTINA OČAJNA BEZ MESIJA! Poraz "gaučosa", Valensija rastužio Eskobara

Podeli vest

Fudbaleri Argentine su bez Lionela Mesija poražani kod kuće od Paragvaja sa 1:0, dok je Brazil rutinski sa 2:0 dobio Venecuelu

Pobedonosni pogodak za Paragvaj protiv Argentine postigao je posle kontre Derlis Gonzales u 18. minutu utakmice, a gosti su do kraja uspeli da sačuvaju minimalaca i slave u Kordobi. 

Argentina je imao nekoliko prilika da izbegne poraz, ali je briljirao golman Paragvaja posebno kada je obranio penal Serhiju Agueru.  "Gaučosi" su posle desetog kola kvalifikacija za Mundijal u Rusiji pali na peto mesto, sa koga se ide u baraž, dok Paragvaj zaostaje jedan bod. 

Brazil je  na vrhu tabele, savladao je Venecuelu u gostima sa 2:0, a četvrtu uzastopnu pobedu doneli su Gabrijel Žezus i Vilijan. Čile je bio bolji od Perua sa 2:1 zahvaljujući dvostrukom strelcu Arturu Vidalu. 

Bolivija slavi Pabla Eskobara, a Ekvador Enera Valensiju, posle utakmice između ove dve ekipe koja je završena rezultatom - 2:2.
 
Bolivija je posle prvog dela utakmice vodila sa 2:0 golovima Eskobara u 4. i 43. minutu, ali je Ekvador spasao Ener Valensija, golovima u 47. i 89. minutu i doneo svom timu veliki bod. 

Valensija je pre nekoliko dana bio u centru pažnje, jer ga je jurila policija pošto ne plaća alimentaciju, ali posle duela sa Ekvadorom je nacionalni junak. 

Brazil je prvi na tebali sa 21 bodom, potom sledi Urugvaj sa 20, tri manje imaju Ekvador i Kolumbija, Argentina je peta sa 16, Paragva ima 15, potom slede Čile (14), Peru (8), Bolivija (8), Venecuela (2).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17