• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.10.2016

16:59

(VIDEO) NAPOLI RAZBIJEN NA "SAN PAOLU"! Džeko junak, Roma preskočila Napolitance

Fudbal

(VIDEO) NAPOLI RAZBIJEN NA "SAN PAOLU"! Džeko junak, Roma preskočila Napolitance

Podeli vest

U derbi meču osmog kola Serija A Roma je u Napulju savladala Napoli sa 3:1 i pretekla ga na tabeli

"Vučica" je posle pete pobede u sezoni druga na tabeli sa 16 bodova, dva manje od Juventusa, dok je Napoli treći sa 14 bodova.

"Vučica" je povela u finišu poluvremena pogotkom Edina Džeka golom sa oko desetak metara. Reprezentativac Bosne i Hercegovine duplirao je vođstvo u 54 .minutu meča, ali samo četiri minuta kasnije Napolitanci su smanjili rezultat na 2:1.

Kulibali je nakon kornera ostao sam kao duh, odlično reagovao glavom i poslao loptu pored nemoćnog golmana Rome. Sve dileme rešio je Salah u 85 minutu utakmice, sam se stuštio ka golu i po treći put matirao golmana Reinu za konačnih 3:1.

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović odigrao je ce meč za Napoli.

SERIJA A

8. kolo


Subota
Napoli -  Roma 1:3 (0:1)
(Kulibali 58 - Džeko 43, 54, Salah 85)

Peskara - Sampdorija 1:1 (1:1)
(Kampanjaro 23 - Kampanjaro 12 ag)

Juventus - Udineze  2:1 (1:1)
(Dibala 43, 51 - Jankto 30)

Nedelja
Fiorentina - Atalanta 12.00
Đenova - Empoli 15.00
Inter - Kaljari 15.00
Lacio - Bolonja 15.00
Sasuolo - Krotone 15.00
Kjevo - Milan 20.45

Ponedeljak
Palermo - Torino 20.45

Tabela: Juventus 21, Roma 16, Napoli 14, Lacio 13, Kjevo 13, Milan 13, Đenova 11, Torino 11, Inter 11...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija