• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.10.2016

17:55

(VIDEO) SITIJU NE POMAŽU NI PENALI! Aguero ponovo promašio s bele tačke, Arsenal i dalje gazi!

Fudbal

(VIDEO) SITIJU NE POMAŽU NI PENALI! Aguero ponovo promašio s bele tačke, Arsenal i dalje gazi!

Podeli vest

Arsenal se kockao u Londonu protiv Svonsija ali je trijumfovao sa 3:2, dok je Everton ostao neporažen u meču sa Mančester sitijem - 1:1 u osmom kolu Premijer lige

Lider Premijer lige Mančester siti definitivno je u krizi. Meč protiv Evertona je treći u nizu koji puleni Pepa Gvardiole nisu dobili, posle Seltika u Ligi šampiona i Totenhema u prošlom kolu, ni Everton kod kuće nisu pobedili - 1:1.

Posle prvog dela nije bilo golova, iako je Siti mogao da vodi da je De Brujne u finišu pogodio sa bele tačke. "Karamele" su povele pogotkom Lukakua u 64. minutu. Siti je samo šest minuta kasnije imao šansu da izjednači, ali je i Aguero promašio penal, kao i pre nekoliko dana za reprezentaciju Argentine. Njegovu grešku ispravio je Nolito u 72. i spasao "građane" poraza. 

Arsenal je nastavlja da gazi, pa je protiv Svonsija upisao šesti trijumf u nizu, Svonsi je savladan sa 3:2 mada su se domaćini kockali, meč završili sa igračem manje i strepeli za pobedu. "Tobdžije" su posle pola sata golovima Volkota imale vođstvo od 2:0, da bi Sigurdson u 38. smanjio na 2:1.

Međutim, Ozil je u nastavku meča vratio domaćinu dva gola prednosti, da bi Baston u 68. novim golom za goste učinio finiš utakmice zanimljivijim. Četiri minuta kasnije Džaka je dobio crveni karton, pa je Arsenal strahovao za pobedu do kraja utakmice, ali je uspeo da sačuva gol prednosti i trijumfuje.

Posle remija Sitija, sada "građani" i "tobdžije" dele prvo mesto sa 19 bodova.

Goleada je viđena na meču između Bornmuta i Hala, a domaćin je slavio sa 6:1. Čak četiri pogotka pala su tokom prvih 45 minuta utakmice. Domaćini su poveli posle pet minuta igre. Hal je izjednačio u 34. preko Masona, ali je Bornmut u finišu za četiri minuta postigao dva gola i poveo 3:1. U drugom delu je Bornmut sa još tri pogotka dotukao protivnika. 

VBA je vodio protiv Totenhema pogotkom Čadlija  82. minutu utakmice, ali su gosti ipak izbegli poraz zahvaljujući golu Dele Alija u 89 - 1:1. Stouk je sa 2:0 slavio protiv Sanderlenda. 

PREMIJER LIGA

8. kolo

Subota
Čelsi - Lester    3:0 (2:0)
(Kosta 7, Azar 33, Mozes 80)

Arsenal - Svonsi 3:2   (2:1)
(Volkot 26, 33, Ozil 57 - Sigurdson 38, baston 66)

Bornmut - Hal 6:1 (3:1)
(Daniels 5, Kuk 41, Stanislas 45, 65, Vilson 86, Gosling 89 - mason 34)

Mančester siti - Everton 1:1 (0:0)  
(Nolito 72 - Lukaku 64)

Stouk - Sanderlend 2:0 (2:0)
(Alen 8, 45+1)

VBA - Totenhem 1:0 (0:0)
(Čadli 82 - Dele Ali 89)

Kristal Palas - Vest Hem  0:1 (0:1)
(Lanzini 19)

Nedelja
Midlzbro - Votford    14.30
Sautempton - Barnli    17.00


Ponedeljak
Liverpul - Mančester junajted    21.00


Tabela: Mančester siti 19, Arsenal 19, Totenhem 18, Liverpul 16, Čelsi 16, Everton 15, Mančester junajted 13, Kristal Palas 11...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija