• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

18.10.2016

09:05

LIGA ŠAMPIONA: Ronaldo juri 100. gol u evropskim takmičenjima!

Fudbal

LIGA ŠAMPIONA: Ronaldo juri 100. gol u evropskim takmičenjima!

Podeli vest

Posle tronedeljne pauze večeras se nastavlja takmičenje u Ligi šampiona, a najviše pažnje privlače mečevi između Olimpika i Juventusa, odnosno Real Madrida i Legije

Olimpik iz Lion u poslednje vreme ima dosta problema s formom, u prvenstvu Francuske zauzima tek osmo mesto, a prethodnog vikenda poražen je od Nice, dok je Juventus s druge strane u seriji od šest uzastopnih pobeda.

Francuska ekipa je u prvom kolu Grupe H Lige šampiona pobedila Dinamo, ali je u drugom poražena od Sevilje, pa u utamici koja se igra u utorak od 20.45, ima imperativ da izbegne poraz, jer bi u suprotnom bila daleko od plasmana u osminu finala.

U drugoj utakmici Grupe H od 20.45 na stadionu Maksimir u Zagrebu Dinamo će dočekati Sevilju. Hrvatska ekipa je posle prve dve utakmice bez bodova, ali i bez postignutog gola, dok se Sevilja nalazi na deobi prvog mesta s četiri boda.

Real Madrid će dočekati Legiju od 20.45 u meču Grupe F i sve osim pobede prvaka Evrope u tom duelu bilo bi veliko iznenadjenje.

Portugalac Kristijano Ronaldo imaće priliku da dodje do svog 100. gola u evropskim takmičenjima. On bi s dva pogotka protiv Legije postao prvi fudbaler kom je to pošlo za rukom.

U drugom meču Grupe F Sporting će u Lisabonu u istom terminu dočekati Borusiju Dortmund.

Portugalska ekipa je u solidnoj formi, poslednji put poražena je pre mesec dana, a od tada je upisala tri pobede i jedan remi u svim takmičenjima, dok Borusija s druge strane na poslednje tri utakmice ne zna za trijumf, ali zauzima prvo mesto u Grupi F.

Lider Grupe E Monako u utorak će od 20.45 gostovati moskovskom CSKA koji posle dva kola ima jedan bod i zauzima četvrto mesto, dok će u drugom meču u istom terminu Bajer Leverkuzen dočekati Totenhem.

Šampion Englekse Lester je u svojoj debitantskoj sezoni u Ligi šampiona u prva dva kola zabeležio dve pobede, a sutra će pred svojim navijačima od 20.45 dočekati Kopenhagen koji ima četiri boda i zauzima drugo mesto u Grupi G.

U drugoj utakmici Grupe G poslednjeplasirani Klub Briž dočekaće Porto koji ima samo jedan bod posle dve utakmice, pa tako u Belgiji mora da ide na pobedu ukoliko želi da ostane u trci za osminu finala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija