• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.10.2016

18:16

MIHAJLOVIĆ PONOSAN: Možemo svakog da pobedimo, ali nas ne može svako da pobedi!

Fudbal

MIHAJLOVIĆ PONOSAN: Možemo svakog da pobedimo, ali nas ne može svako da pobedi!

Podeli vest

Srpski trener na klupi Torina Siniša Mihajlović bio je zadovoljan posle utakmice sa Lacijom, u kojoj je Adem Ljajić u nadoknadi vremena doneo bod "bikovima" - 2:2

- Ovaj meč je dokaz da Torino može da pobedi svakog, ali i da ne može da izgubi više tako lako. Igrali smo odlično u prvom poluvremenu, daleko bolje nego u drugom delu. Pali smo s igrom kada nas je Lacio napao sa četiri špica, ali smo opet proigrali kada smo primili gol - rekao je MIhajlović, koji je i izneo kritike na račun svojih igrača.

- I dalje mi nije jasno zašto igrači ne mogu da nastave da igraju u kontinuitetu, ali dobro... Kad već nismo mogli da pobedimo, dobro je da nismo izgubili - istakao je nekadašnji selektor Srbije.

Torino se nalazi na deobi petog mesta sa Lacijom i oba tima imaju po 15 bodova.

- Imamo kontinuitet rezultata, to je važno. Ali, u pojedinim mečevima moramo da naučimo da držimo ritam, a ako to uspemo postaćemo veliki "bikovi". Dobro je što uspevamo da izađemo iz teških situacija, da držimo loptu u našem posedu, ali i odmaramo ekipu - objasnio je srpski trener.

(VIDEO) SERIJA A: Ljajić spasao Mihu, osam golova na jednom meču! 

SUSO ISPLJUVAO MIHAJLOVIĆA: Terorisao nas je, vladao je strah u ekipi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija