• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.10.2016

14:29

(FOTO) MAŽIĆ DIGAO SURČIN NA NOGE! "Ludnica" na meču Jedinstvo - Borac, i Muslin na tribinama!

Fudbal

(FOTO) MAŽIĆ DIGAO SURČIN NA NOGE! "Ludnica" na meču Jedinstvo - Borac, i Muslin na tribinama!

Podeli vest

Milorad Mažić ove subote deli pravdu na utakmici Jedinstvo - Borac u okviru Zonske lige Beograd, a dolazak najboljeg srpskog arbitra u Surčin izazvao je "haos" u ovoj opštini

Posle derbija Lige šampiona između barselone i Mančester sitija, Mažić je od strane FSS poslat u Surčin, ali ne po kazni već kako bi se popularizovao niželigaški fudbal u našoj zemlji.

Starsportphoto©

I ovakav potez se pokazao kao pun pogodak, jer se tražila karta više, a gledaoci su na različite načine i sa raznih mesta gledali ovaj meč i najboljeg srpskog arbitra na delu.

Starsportphoto©

Na tribinama stadiona u Surčinu bio je i selektor "orlova" slavoljub Muslin, koji je došao u društvu potpredsednika FSS Gorana Bunjevčevića, a tu su bili i Zoran Filipović, Dušan Mrakić...

Starsportphoto©
Starsportphoto©
Starsportphoto©

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 7 godina

Jasno nam je koliko nas fudbala grijesi,sad se trazimo ulaznica vise da bi se sudija vidio na djelu,,nekad osamdesetih trazila se ulaznica preko veze da bi se vidjeli pojedinci fudbaleri,,,nasa realnost nazalost

milos

pre 7 godina

mogu da zamislim kako su se primili ovi tzv. fudbaleri

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija