• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.10.2016

18:50

(VIDEO) ČELSI VEZE, NE STAJE: Kosta i Azar okončali seriju "svetaca", Everton slomio Vest Hem!

Fudbal

(VIDEO) ČELSI VEZE, NE STAJE: Kosta i Azar okončali seriju "svetaca", Everton slomio Vest Hem!

Podeli vest

Posle pet mečeva u nizu bez poraza Sautempton je ostao bez bodova u duelu sa Čelsijem koji je trijumfovao sa 2:0 za četvrtu uzastopnu pobedu

"Plavci" su poveli posle samo šest minuta igre pogotkom Azara koji je prošao kroz odbranu Sautemptona, stigao do peterca opalio po lopti i smestio je u gol. Gosti su prednost duplirali početkom drugih 45 minuta. Kosta je pucao sa oko 20-ak metara od gola i ispostavilo se postavio konačnih 2:0. 

Dušan Tadić je za "svece" igrao do 78. minuta, dok je Nemanja Matić proveo ceo meč na terenu u ekipi Čelsija, dok je Branislav Ivanović ušao u 87. 

Fudbaleri Evertona savladali su Vest Hem sa 2:0 u desetom kolu Premijer lige. "Karamelama" je ovo bio prvi trijumf posle četiri meča bez pobede, dok su "čekićari" ponovo krenuli nizbrdo nakon što su posle niza loših rezultata pobedili dve utakmice u nizu.

Posle prvih 45 minuta nije bilo golova, a Everton je u drugom delu stogao do tri boda i prekinuo loš niz . Prvo je Lukaku u 50. minutu pronašao put do mreže gostiju, dok je definitivno pitanje pobednika rešio Barkli 15-ak minuta pre kraja utakmice. 

Everton je posle 10. kola šesti sa 18 bodova, do je Vest Hem 16. sa deset bodova.

PREMIJER LIGA

10. kolo

Nedelja
Everton - Vest Hem    2:0 (0:0)
(Lukaku 50, Barkli 76)

Sautempton - Čelsi  2:0 (1:0)
(Azar 6, Kosta 55)

 

Subota
Sanderlend - Arsenal    1:4 (0:1)
(Defo 65 - Sančez 19, 78, Žiru 71, 76)

Mančester junajted - Barnli  0:0

Midlzbro - Bornmut  2:0 (1:0)
(Ramirez 39, Dauning 56)

Totenhem - Lester   1:1 (1:0)
(Jansen 44 - Musa 48)

Votford - Hal  1:0 (0:0)
(Doson 83ag)

VBA - Mančester siti  0:4 (0:2)
(Aguero 19, 28, Gindogan 79, 90)

Kristal Palas - Liverpul  2:4 (2:3)
(Mekartur 18, 33 - Džan 16, Lovren 21, Matip 44, Firmino 71 )

Ponedeljak
Stouk - Svonsi    21.00

Tabela: M. siti 23, Arsenal 23, Liverpul 23, Čelsi 22, Totenhem 20, Everton 18, Votford 15, M. junajted 15...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija