• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.10.2016

17:00

(VIDEO) SERIJA A: Minimalac Milana za treće mesto, uštopovana Roma, Lacio melje

Fudbal

(VIDEO) SERIJA A: Minimalac Milana za treće mesto, uštopovana Roma, Lacio melje

Podeli vest

Milan je u 11. kolu Serije savladao Peskaru 1:0 , dok je Roma ostala bez tri boda na gostovanju Empoliju. Lacio je sa 2:1 trijumfovao u duelu sa Sasuolom

"Rosoneri" su se sedmim trijumfom u sezoni probili na treće mesto na tabeli Serije A pošto su pretekli Napoli. Do pobede u duelu sa Peskarom došli su tokom drugog dela utakmice. Tačnije, na samom startu drugog poluvremena Bonaventura je postigao sjajan pogodak iz slobodnog udarca i ispostavilo se rešio pitanje pobednika.

Lacio je  osvojio tri boda u meču sa Sasuolom i nastavio seriju - ne zna za poraz već šest mečeva u nizu.

Prvi gol pao je posle 50 minuta igre kada je pogodio Lulić, pet minuta kasnije bilo je 2:0 za domaćine, a prednost Rimljana duplirao je Imobile. Gosti su do kraja smanjili na 2:1 golom Defrela. 

Što se tiče srpskih internacionalaca Dušan Basta je odigrao ce meč, dok je Sergej Milinković- Savić igrao do 82. minuta meča, a Filip Đorđević je u igru ušao u 86. minutu.

U meču Empolija i Rome nije bilo pobednika, završeno je  0:0. Edin Džeko i Mohamed Salah su u prvom poluvremenu imali svoje šanse da dovedu Romu u prednost, dok je Paskval iz Empolija bio veoma blizu iz slobodnog udarca. Šansu utakmice propustio je Masimo Makarone za Empoli koji je bio neprecizan.
 

Prvu pobedu u Seriji A je ostvario novajlija Krotone koji je sa 2:0 na svom terenu savladao Kjevo. 

 

 

SERIJA A

 

11. kolo

Nedelja
Atalanta - Đenova   3:0 (2:0)
(Kurić 36, 45+2, Gomez 84)
Krotone - Kjevo  1:0 (1:0)
(Trota 45+3(pen) )
Empoli - Roma  0:0
Lacio - Sasuolo  2:1 (0:0)
(Lulić 50, Imobile 55 - Defrel 58) 
Milan - Peskara 1:0 (0:0)
(Bonaventura 49)   
Sampdorija - Inter    20.45

Subota
Bolonja - Fiorentina  0:1 (0:1)
(Kalinić 31)
Juventus - Napoli  2:1 (0:0)
(Bonući 50, Iguain 71 - Kaljehon 54)

Ponedeljak
Udineze - Torino    19.00
Kaljari - Palermo    21.00


Tabela: Juventus 27, Roma 23,  Milan 21, Lacio 21,  Napoli 20, Atalanta 19, Fiorentina 16, Torino 15, Đenova 15...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija