• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.11.2016

13:01

NEMANJA MATIĆ OTVORIO DUŠU: Evo kako me je ponizio Žoze Murinjo...

Fudbal

NEMANJA MATIĆ OTVORIO DUŠU: Evo kako me je ponizio Žoze Murinjo...

Podeli vest

Srpski fudbaler Nemanja Matić otvorio je dušu za engleske medije i otkrio koji mu je bio najteži trenutak otkako je došao u Čelsi. Krivac je, naravno, Žoze Murinjo...


Sve se dogodilo prošle sezone, na meču sa Sautemptonom, kada je Murinjo uveo Matića s klupe i posle 27 minuta igre ga zamenio.

- Kako sam se oseća? Užasno! Ja sam, na prvom mestu, čovek i naravno da sam se osećao loše. Ali, nisam reagovao. Poneo sam se kao pravi profesionalac, zato što poštujem ovaj klub, ovaj dres koji nosim svake nedelje i zato sam oćutao. Ali, bio sam povređen. Ponosan sam na sebe što nisam reagovao - ispričao je Nemanja Matić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kk

pre 7 godina

Jaje portugalsko, prepotentno, svi su ga omrzli , bahato ponasanje. Isterao onu prelepu doktoricu, nadam se da ce ga izbaciti iz MU do zime!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija