• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.11.2016

13:04

VELŠANI OBJAVILI SPISAK ZA SRBIJU! Remzi i Bejl napadaju "orlove"!

Fudbal

VELŠANI OBJAVILI SPISAK ZA SRBIJU! Remzi i Bejl napadaju "orlove"!

Podeli vest

Selektor Velsa Kris Kolmen objavio sa spisak sa igračima na koje računa za duel sa Srbijom (12. nevembar) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji

Nema iznenađenja!  Aron Remzi  se oporavio od povrede i zaigrao za Arsenal posle dva meseca pauze, pa će biti spreman za "orlove"

- Dobro mi izgleda, deluje da je spreman. Aron poseduje ogroman talenat i on je važan deo velikog posla koji radimo - rekao je selektor Velsa. 

Kolman je svestan tećine i važnisti utakmice sa Srbijom.

- Moramo da se fokusiramo na sebe i našu igru. Izgubili smo oštrinu koju smo imali i potrebno je da je povratimo. Treba nam i podrška navijača, da opet osetimo taj huk sa tribina koji će da zatrese Kardif i nosi nas protiv Srbije - poručio je kormilar Zmajeva.

Sastav Velsa:Golmani: Vejn Henesi, Deni Vord, Ovejn Fon-Vilijams. Odbrana: Ešli Vilijams, Kris Ganter, Nejl Tejlor, Ben Dejvis, Džejms Kolins, Pol Damet, Džejms Čester. Sredina: Džo Alen, Aron Remzi, Endi King, Džo Ledli, Emir Hovs, David Edvards, Šon Mekdonald. Napad: Geret Bejl, Sem Voks, Tom Lorens, Džonatan Vilijams, David Koteril, Hal Robson-Kanu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija