• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.11.2016

16:59

MUSLIN ZVAO IVANA OBRADOVIĆA: Pozvao sam ga iz predostrožnosti

Fudbal

MUSLIN ZVAO IVANA OBRADOVIĆA: Pozvao sam ga iz predostrožnosti

Podeli vest

Selektor Srbije Slavoljub Mislin je za kvalifikacioni meč protiv Velsa u Kardifu, odnosno prijateljski duel u Harkovu protiv Ukrajine, pozvao defanzivca Anderlehta Ivana Obradovića

Podsećanja radi,. Srbija je zbog povrede ostala bez Ljubomira Fejse, dok bi Duško Tošić trebalo da bude spreman.

- Zbog neizvesne situacije sa povređenim igračima, Duškom Tošićem i Ljubomirom Fejsom, odlučio sam iz predostrožnosti da pozovem Ivana Obradovića koji ima iskustva u dresu najbolje reprezentacije -  izjavio je Muslin za sajt Fudbalskog saveza Srbije. 

Duško Tošić će se najverovatnije oporaviti do duela sa Velsom.

- Kada se radi o igračima koji se nalaze pod upitnikom, veća je verovatnoća da ćemo moći da računamo na Tošića, dok se u slučaju Fejse još rade neophodne analize kako bi se došlo do konačne dijagnoze - kazao je selektor.

Ivan Obradović je skoro izašao iz teške povrede i ove sezone je odigrao samo 45 minuta u kup utakmici. Pre toga iskusni levi bek blistao je u dresu Mehelena, što mu je i obezbedilo transfer u Anderleht leta 2015. godine. Kada je u pitanju reprezentacija Srbije do sada je odigrao 22 utakmice i postigao jedan gol. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija