• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.11.2016

19:21

MUSLIN ŠIRI OPTIMIZAM: Svi jedva čekaju da se okupimo!

Fudbal

MUSLIN ŠIRI OPTIMIZAM: Svi jedva čekaju da se okupimo!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin, kaže da je u stalnim kontaktu sa reprezentativcima i oni jedva čekaju da se okupe sledećeg ponedeljka pred iskušenja koja ih čekaju u nastavku kvalifikacija za Mundijal

- Atmosfera je dobra pred meč sa Velsom, u stalnom sam kontaktu sa reprezentativcima. Oni su orni i jedva čekaju da se okupimo sledećeg ponedeljka -  rekao je Muslin novinarima na otvaranju stadiona sa veštačkom travom u Jagodini.

Selektor je priznao da ima problema sa poverdama, ali se nada da će sve biti u redu do okupljanja.

Atmosfera je dobra pred meč sa Velsom, u stalnom sam kontaktu sa reprezentativcima
Selektor Slavoljub Muslin

- Imamo problema sa manjim povredama Ljubomira Fejse i Duška Tošića, ali se nadam da ništa nije strašno, da će do utakmice sa Velsom da se oporave i da ćemo utakmicu početi sa najjačim timom - zaključio je Muslin.

Srbija protiv Velsa igra u subotu 12. novembra u Kardifu. Selektor je iz predostrožnosti pozvao Ivana Obradovića u tim.

MUSLIN ZVAO IVANA OBRADOVIĆA: Pozvao sam ga iz predostrožnosti


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija