• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.11.2016

16:18

U BORBI ZA ZLATNU LOPTU 23 FUDBALERA! Petorica iz Reala, a četvorica iz Barse

Fudbal

U BORBI ZA ZLATNU LOPTU 23 FUDBALERA! Petorica iz Reala, a četvorica iz Barse

Podeli vest

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) objavila je listu od 23 kandidata za Zlatnu loptu, na kojoj se nalazi prvi favorit Kristijano Ronaldo, petostruki pobedik Lionel Mesi i najbolji igrač Evropskog prvenstva Antoan Grizman

FIFA je skratila listu na 23 imena koja će biti u izboru za najboljeg fudbalera u 2016. godini i saopštila da će glasanje da se odvija do 22. novembra.

Šampion Evrope madridski Real sa petoricom ima najviše igrača u konkurenciji, Barselona daje četvoricu, dok najveća senzacija ove godine Lester ima tri fudbalera. 

Na listi se nalaze: Ðanluiđi Bufon (Juventus), Ngolo Kante, Džejmi Vardi, Rijad Marez (Lester), Andres Inijesta, Lionel Mesi, Nejmar, Luis Suarez (Barselona) Kevin De Brujne, Serhio Aguero (Mančester Siti), Geret Bejl, Toni Kros, Kristijano Ronaldo, Luka Modrić, Serhio Ramos (Real Madrid), Antoan Grizman (Atletiko Madrid), Zlatan Ibrahimović, Pol Pogba (Mančester Junajted), Robert Levandovski, Manuel Nojer (Bajern Minhen), Mesut Ozil, Aleksis Sančez (Arsenal) i Dimitri Paje (Vest Hem).

 



Dobitnik Zlatne lopte biće proglašen 9. januara 2017. godine na svečanosti u Cirihu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija