• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.11.2016

14:23

(FOTO) "ORLOVI" SE OKUPILI, MUSLIN NAREDIO: Na pobedu u Kardifu!

Fudbal

(FOTO) "ORLOVI" SE OKUPILI, MUSLIN NAREDIO: Na pobedu u Kardifu!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas će njegova ekipa protiv Velsa u predstojećoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo ići na pobedu

- Bio bih zadovoljan s tri boda, ali naravno pitanje je kako će se utakmica odvijati i ukoliko oni budu bolji, nadigraju nas, u tom slučaju mogu da budem zadovoljan i s bodom. Mi ćemo i u ovoj utakmici ići na pobedu i učiniti sve da dodjemo do nova tri boda i uspešno nastavimo put ka Rusiji - rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Fudbaleri Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi povodom priprema za utakmicu protiv Velsa u Kardifu 12. novembra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji i prijateljski meč s Ukrajinom tri dana kasnije u Harkovu.

Starsportphoto©


Muslin je rekao da je atmosfera u reprezentaciji na visokom nivou, kao i da igrači imaju više samopouzdanja posle tri kola kvalifikacija.

- U razgovorima preko telefona sam zaključio da su igrači raspoloženi, a danas se to potvrdilo. Sve ide kako treba. Samopouzdanje posle dve vezane pobede je na višem nivou i to me izuzetno raduje - rekao je Muslin.

Upitan da li ga zabrinjava kadrovska situacija na poziciji levog beka, Muslin je rekao da reprezentacija poseduje mnogo kvalitetnih igrača.  

- To su redovni problemi, imamo povrede Ljubomira Fejse i Jagoša Vukovića... Igrali smo bez (Nemanje) Matića, pa i (Aleksandra) Kolarova, koji opet neće igrati, ali smo opet uspeli da pobeđujemo. To nas nije omelo. Treba da nastavimo da se borimo - rekao je on.  

Starsportphoto©



Muslin je naveo da je stručni štab dobro analizirao Vels. 

- Vels i mi imamo sličnu igru. Analizirali smo ih dobro, znamo kako treba da igramo protiv njih. Verujem da ćemo u naredna tri dana uspeti sve da uvežbamo. Nećemo individualno mnogo pažnje obraćati na Bejla, koji je u sjajnoj formi, postiže golove. Vraćaju im se iz povreda Remzi i Alen... Imamo i mi svoje adute i to ćemo upravo pokušati da uradimo - rekao je Muslin.

Posle tri kola Srbija je prva u Grupi D sa sedam bodova, koliko ima i Irska, a Vels je treći sa dva boda manje.

Starsportphoto©
Starsportphoto©

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Shodi

pre 7 godina

Sutra svi sa majicama sa Noletovim likom kao podrska!!! Nole je uvek podrzavao sve sportiste , budite i vi malo Nole.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17