• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.11.2016

15:43

RONALDO REALOV DO 2021. GODINE! Kristijano: Ovo nije moj poslednji ugovor!

Fudbal

RONALDO REALOV DO 2021. GODINE! Kristijano: Ovo nije moj poslednji ugovor!

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da novi ugovor koji je potpisao sa tim klubom neće biti njegov poslednji profesionalni ugovor

Ronaldo je danas na Santjago Bernabeu produžio ugovor sa Realom do juna 2021. godine. 

- Želim da se zahvalim predsedniku Reala, klubu, saigračima, svima koji su mi pomogli da stignem do ovoga. Ovo je veoma važan dan. U više navrata sam rekao da ovaj klub nosim u srcu, da je deo mene. Ovo je poseban trenutak u mom životu, ostaću ovde još pet godina, a da se zna, ovo neće biti moj poslednji ugovor - rekao je Ronaldo, preneli su britanski mediji.

Portugalac je naveo da još ne zna kada će završiti karijeru.

- Ko zna šta budućnost nosi. Naravno, želeo bih da završim karijeru u ovom klubu. Ovo je moj pretposlednji ugovor. Želim da ostanem ovde mnogo godina. Oduševljen sam - rekao je on.

Ronaldo je 2009. godine iz Mančester junajteda prešao u Real, za koji je odigrao 360 utakmica i postigao 371 gol. S klubom je osvojio šampionsku titulu, dva Kupa kralja, dve Lige šampiona, Superkup Španije, Superkup Evrope i svetsko klupsko prvenstvo.

On je jedan od najvećih favorita za osvajanje Zlatne lopte, pošto je prošle sezone pored osvajanja Lige šampiona osvojio i Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Portugala.

Predsednik Reala Florentino Perez rekao je da je Ronaldo živa legenda kluba.

- Ti si najbolji strelac u klupskoj istoriji. Ti si jedinstven. Postigao si više od 50 golova u svakoj od prethodnih šest sezona. Gledajući uspehe iz prošle godine, zaslužio si da osvojiš Zlatnu loptu. Ovo je poseban dan za Real Madrid. Ti uvek želiš više i bićeš deo kluba još mnogo godina. Kristijano, mi delimo iste ambicije, iste želje. Želimo da nastavimo da gradimo ovu legendu - rekao je Perez.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija