• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

13.11.2016

10:14

LEVANDOVSKI O PRIČI DA JE BIO NUĐEN ZVEZDI: Možda je to bila neka od opcija...

Fudbal

LEVANDOVSKI O PRIČI DA JE BIO NUĐEN ZVEZDI: Možda je to bila neka od opcija...

Podeli vest

Poljski golgeter Robert Levandovski ne seća se priče da je bio ponuđen Crvenoj zvezdi dok je imao problema sa klubom u domovini, kako je to ranije otkrio Mirko Poledica, nekadašnji srpski igrač u toj zemlji

 

 

Poledica je pričao kako je Levandovskog, koji nije imao klub, ponudio crveno-belima, ali da do dogovora nije došlo.

- Mirka Poledicu sam upoznao dok sam igrao u varšavskoj Legiji i sećam se da mi je dosta pomogao tada kao saigrač. Ponudio je pomoć takođe i kada sam menjao klub, ali predlagao je nešto drugo od onog što sam ja zamislio i prosto nije došlo do saradnje u tom smislu. Sećam se da sam se u tom trenutku povredio i da mi je Mirko jako pomogao. Međutim, što se tiče kluba znao sam šta želim. Tako da je vrlo moguće i da je Crvena zvezda bila jedna od opcija, ali prosto to nije bio moj izbor u tom trenutku - ispričao je za Blic Robert Levandovski.

Mirko Poledica je u intervjuu za Mocartsport pre godinu i po dana ispričao:

Levandovski nije imao klub, bio je razočaran. Hteo sam da mu pomognem, mada se nikada nisam bavio menadžerstvom. U to vreme sam još bio profesionalni igrač. Pazite sad ovo: Gorana Mazu Vasilijevića sam odlično poznavao, igrali smo zajedno. Uzeo sam telefon i rekao mu: "Mazo, imam jedno čudo od igrača iz Legije, uzmite to dete, pogledajte ga sedam dana". Ništa ne bi koštao Crvenu zvezdu, pošto sam bio u sjajnim odnosima sa Robijem on bi spavao u mom smeštaju u Beogradu, međutim... Nisam naišao na reakciju sa druge strane - otkrio je Mirko Poledica, danas predsednik Sindikata fudbalera Nezavisnost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija