• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: corriere.it

14.11.2016

14:28

MIHA NIKAD ISKRENIJI: Ljajić ne zna koliko je jak igrač! Žena komanduje u mojoj kući!

Fudbal

MIHA NIKAD ISKRENIJI: Ljajić ne zna koliko je jak igrač! Žena komanduje u mojoj kući!

Podeli vest

Siniša Mihajlović je u opširnom intervjuu za "Korijere dela sera" pričao o Ademu Ljajiću, Mariju Baloteliju, kako mu je bila čast za radi za Sivlija Berluskonija, iako ga je otpustio, ali i priznao da on nije gazda u kući

- Ljajić ni sam ne zna koliko je jak igrač.  Ovo može da bude njegova sezona. Uprkos problemima u reprezentaciji, došao je u Torino, jer je svestan koliko može da napreduje. Rekao sam mu da ću da udariti nogom u zadnjicu ako ne bude imao dvocifren učnak golova i asistencije. Rekao je da nema problema. Ja ću uvek biti uz njega - kazao je Mihalović za  Korijere dela sera.

Rekao sam Berluskoniju da ako jednog dana bude prodao Romanjolija za manje od 25 miliona ja ću iz svog džepa nadoknaditi izgubljenu razliku
Siniša Mihajlović, trener Torina

U poslednje vreme Siniša je bio na udaru medija zbog seksističkih izjava, pošto je rekao da se žene ne razumeju u fudbal, ali i da Torino kod kuće igra muški, a na strani izgleda kao ženski tim.

- Moje izjave se generalizuju.  Rekao sam da ne mogu sve žene da se razumeju u fudbal. Žao mi je ako se neko našao uvređenim. A što se druge rečenice tiče, rekao sam u smislu da igramo previše lepo na strani, ali ranjivo i dekocentrisano. To je izraz čuvenog Đanija Brere. Što se mene tiče, smatram žene jačim od muškaraca. Meni je žena rodila petoro dece i ona komanduje u mojoj kući.

Baloteli nije s*eban!

Mario Baloteli se nije proslavio u Milanu, ali Siniša Mihajlović veruje da još nije izgubljen slučaj. 
- Mislim da nije potpuno sjeban. Eksplodirao bi da je ostao. Nije imao sreće, stalno je bio povređen, izgubio je samopouzdanje. Posle utakmice sa Alesandrijom mi je prišao i rekao: "Treneru, tresu mi se noge. Preplašen sam". Nadam se da će se uskoro vratiti u reprezentaciju jer je sjajan dečku.

Mihajlović kaže da Romanjoli nikada ne bi došao u Milan da nije bilo njega jer niko nije želeo da plati 25 miliona evra.

- Berluskoni je rekao da je to preskupo. Naterao sam ga da kupi. Rekao sam mu da ako jednog dana bude prodao Romanjolija za manje od 25 miliona ja ću iz svog džepa nadoknaditi izgubljenu razliku. Ali ako ga proda za više, da ćemo profit deliti po pola. Mislim da je prošlog leta stigla ponuda od Čelsija za Romanjolija duplo veća od onog što je Berluskoni platio. Ubedio sam ga i da zadrži Nijanga iako je imao ponudu Lestera. Sada je jedan od najvrednijih u ekipi. Kada bi sada Milanu oduzeli ovu trojicu igrača, mislim da bi ekipa bila mnogo slabija.

Veruje u svoje ideje i ne trpi pritiske, ni po cenu otkaza.

- Pre debija Donarume Berluskoni je dva puta dolazio u Milanelo da mi kaže da treba da brani Dijego Lopez. Kazao sam mu da ima dve opcije. Da me otera i da brani Dijego Lopez ili da me zadrži i da brani Donaruma. Na njegovu sreću, nije mi dao otkaz.

Priznaje srpski trener šta ne može da oprosti Berluskoniju.

- Najviše me boli što mi nije bilo dozvoljeno da vodim ekipu u finalu Kupa Italije do kojeg sam je doveo. Nemam dokaz, ali mislim da bi sa mnom na klupi Milan osvojio Kup Italije i plasirao se u Ligu Evrope s obzirom kako je Juventus odigrao to finale - kazao je Mihajlović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rade950

pre 7 godina

Nas najbolji trener u zadnjih par godina! Milan,Fiorentina,Sampdoria... svaka cast. Srbin najveci

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20