• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gazzetta

14.11.2016

21:34

(VIDEO) "GAZETA" IZABRALA REPREZENTACIJU SFRJ! Pogledajte koliko u njoj ima Srba

Fudbal

(VIDEO) "GAZETA" IZABRALA REPREZENTACIJU SFRJ! Pogledajte koliko u njoj ima Srba

Podeli vest

Čuveni italijanski sportski list "Gazeta delo sport" objavila je idealni tim reprezentacije Jugoslavije od igrača koji sada nastupaju u bivšim SFRJ republikama

 

Povod je 25 godina od poslednje utakmice koju je odigrala velika Jugoslavija, 13. novembra 1991. godine, protiv Austrije u Beču, koju su "plavi" dobili sa 2:0 golovima Vladana Lukića i Dejana Savićevića.

Po izboru "Gazete", današnji tim Jugoslavije bi izgledao ovako:

Samir Handanovič (Slovenija), Darijo Srna (Hrvatska), Nikola Maksimović (Srbija), Stefan Savić (Crna Gora), Aleksandar Kolarov (Srbija), Luka Modrić (Hrvatska), Nemanja Matić (Srbija), Ivan Rakitić (Hrvatska), Miralem Pjanić (BiH), Ivan Perišić (Hrvatska), Edin Džeko (BiH).




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DS

pre 7 godina

Dokon pop i jarice krsti,tako i ovaj dokoni novinar Gazete pravi reprezentaciju neppostojece drzave.A.mogao je sastaviti i reprezentaciju Balkana,ili srednje Etrope ili Mediterana,svejedno.

ZELJKO

pre 7 godina

PA ZAHVALIMO PROPASTI U FUDBALU TOLETU KARADZICU,UKLJUCITI ANTICA PORED MUSLINA BILO GDE,ISTO JE POKUSAO VUJOSEVIC DA NAM NAPRAVI U BASKETU ALI TO NIJE PROSLO PORED NASIH SRBA COVICA I OSTALIH,ALI ZATO U FUDBALU NAS JE TOLE UNAKAZIO,MOLIM VAS OBJAVITE JER STE NAJJACI

Bobi

pre 7 godina

Hm, bio sam na toj utakmici, cuvam kartu jos uvek. Svi smo navijali za Yu, to vece smo napustili stadion i u Metrou jos i dalje navijali. Imali smo svi neku laznu nadu....

KAKVE VEZE IMA NACIONALNOST

pre 7 godina

PA NE IGRA SE FUDBAL PO KLJUCU VEC KO KAKO IGRA. KAKAV JE SRPSKI FUDBAL DOBRO SU I OVI UPALI. MENJAJ NASLOV.

lucifer

pre 7 godina

1990g A moglo je bolje!Sve smo mogli mi!Bog ti da pamet pa ti je oduzme staa poslovica je to!svi nasi ratovi bejahu u ime boga!moguce ucini nemogucim pamtim reci akademika nesudjenog oca nacije!srbi su lud narod odjekuje u daljine eho dr Raskovica!srbadanas nema u Hrvatskoj.

Bosanac

pre 7 godina

hebi ga, kad ste htjeli v.srbiju i s. hrvatsku preko naših leđa..i ostadoste nekažnjeni...do sudnjeg dana, aBd

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija