• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.11.2016

23:25

MUSLIN ZAMERA SUDIJI: Bio je penal za nas, ali idemo dalje - ka Rusiji!

Fudbal

MUSLIN ZAMERA SUDIJI: Bio je penal za nas, ali idemo dalje - ka Rusiji!

Podeli vest

Selektor Srbije Slavoljub Muslin nije bio previše nezadovoljan nakon poraza od Ukrajine 2:0 u prijateljskom meču

Ukrajinci su tako prekinuli seriju naših reprezentativaca od osam vezanih mečeva bez poraza.

- Serija je prekinuta, ako posle ove utakmice napravimo novu seriju od osam utakmica bez poraza biće dobro. I ovde smo došli da pobedimo, bez obzira što smo igrali sa igračima koji do sada nisu imali mnogo prilike - kazao je Muslin, prenosi sajt FSS.

Katai: Bolja igra, nego rezultat

Razloga da žali ima Aleksandar Katai nad kojim je bio penal ali ga sudija nije video. 
- Rezultat nije dobar po nas, ali s obzirom na to da nikad nismo igrali u ovom sastavu, mislim da igrom možemo da budemo zadovoljni. Važno je da smo dobro prošli u kvalifikacijama - ne ostavlja dilemu Aleksandar Katai.

Kako kaže, Muslin nema šta da zameri izabranicima.

- Mislim da je pri rezultatu 1:0 sudija mogao da svira penal za nas, uostalom kao što je to učinio za Ukrajinu kasnije, ali nema veze, idemo dalje. Znamo gde smo i šta smo, nastavljamo da radimo i idemo ka Rusiji. Istina, put je dalek, ali znamo šta hoćemo. Momcima nemam šta da zamerim, videla se neuigranost, ali za sve ostalo pohvale. Hteli su pobedu, videla se želja. Neki igrači su odigrali dobro, a utiske ćemo sređivati u Beogradu. Imamo dosta vremena do marta i narednog meča u Gruziji.

Mladi fudbaleri Srbije plasirali su se na Evriopsko prvenstvo i pored poraza od Norveške (1:0).

- Želeo da čestitam mladima na uspehu i plasmanu na Evropsko prvenstvo. Pomogli smo koliko smo mogli i to je veliki uspeh za naš fudbal - rekao je selektor Slavoljub Muslin.

(VIDEO) UKRAJINCI ISEKLI KRILA "ORLOVIMA"! Šatov, Jermolenko i sudija matirali Srbiju - 2:0


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija