• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.11.2016

09:05

(VIDEO) MESI SPASAO SELEKTORA! Argentina razbila Kolumbiju u trci za Mundijal - 3:0

Fudbal

(VIDEO) MESI SPASAO SELEKTORA! Argentina razbila Kolumbiju u trci za Mundijal - 3:0

Podeli vest

Selektor Argentine Edgardo Bauza je "preživeo" još neko vreme na klupi reprezentacije, a spasao ga je Leo Mesi, koji je briljirao na meču protiv Kolumbije - 3:0

Argentina je ovom pobedom došla na bod od Ekvadora i Čilea, koji zauzimaju poslednja dva mesta koja vode na Svetsko prvenstvo u Rusiju iz Južnoameričke zone kvalifikacija.

"Gaučosi" su poveli golom Mesija iz slobodnog udarca u 10. minutu, da bi prednost povećao Lukas Prat u 23. minutu. Tačku na pobedu stavio je Anhel di Marija pogotkom šest minuta pre kraja meča.

Derbi kola odigrali su Čile i Urugvaj, a aktuelni prvak Južne Amerike je razbio goste sa 3:1. Blistao je na terenu Aleksis Sančez, za koga se prethodnih dana pisalo da je povredio butni mišić. As Arsenala je postigao dva gola i pogurao Čile među prva četiri na tabeli.

Brazil je nastavio sa odličnim igrama i kao gost je pobedio Peru sa 2:0. Gabrijel Žezus i Renato Avgusto su doneli nova tri boda lideru kvalifikacija.

JUŽNA AMERIKA

Kvalifikacije za SP

5. kolo

Peru - Brazil  0:2 (0:0)
(Žezus 58, Avgusto 78) 

Bolivija - Paragvaj  1:0 (0:0)
(Gomez 78 ag)

Ekvador - Venecuela  3:0 (0:0)
(Mina 51, Bolanjos 83, Valensija 86)

Argentina - Kolumbija  3:0 (2:0)
(Mesi 10, Prat 23, Di Marija 84)

Čile - Urugvaj  3:1 (1:1)
(Vargas 45, Sančez 60, 76 - Kavani 17)

Tabela: Brazil 27, Urugvaj 23, Ekvador 20, Čile 20, Argentina 19, Kolumbija 18, Paragvaj 15, Peru 14, Bolivija 7, Venecuela 5.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija