• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.11.2016

20:39

(VIDEO) POVRATAK OTPISANOG! Ture: Znao sam da ću biti potreban Gvardioli!

Fudbal

(VIDEO) POVRATAK OTPISANOG! Ture: Znao sam da ću biti potreban Gvardioli!

Podeli vest

Fudbaler Mančester sitija Jaja Ture rekao je da je znao da će jednog dana biti potreban treneru Pepu Gvardioli

Siti je pobedio Kristal Palas sa 2:1, a strelac oba pogotka za pobednički tim bio je Ture. To je njemu bio prvi meč u Premijer ligi ove sezone, a tek drugi u svim takmičenjima.

- Bio sam oduševljen što igram danas. Bilo mi je teško prethodnih nedelja, meseci i srećan sam što opet igram. Saigrači su mi aplaudirali na putu do svlačionice. Uvek su bili sjajni sa mnom, uvek me podržavaju - rekao je Ture za Bi-Bi-Si.

Ture je bio u nemilosti menadžera Pepa Gvariole zbog izjava koje je davao menadžer sjajnog veziste, u kojima je prozivao španskog trenera.

- Bio sam mentalno spreman, ponašao se profesionalno i znao sam da ću jednog dana trebati Gvardioli. Morate uvek biti profesionalac - dodao je Ture.

Zbog golova Turea bio je srećan i Gvardiola.

- Veoma sam srećan zbog Jaje Turea, on je stvarno dobar momak. Njegova težina je sada idealna, a u njegov kvalitet nikad nije bilo sumnje. Drago mi je zbog njega i njegove porodice. Dobili smo još jednog igrača koji je u stanju da pomogne da ostvarimo naše ciljeve - poručio je Gvardiola.

Gvardiola je naveo da je Ture poslednjih mesec i po dana sjajno radio na treninzima, kao i da je njegovo ponašanje bilo idealno.

- Saigrači ga vole. On će nam pomoći da rotiramo tim, to nam treba - zaključio je Španac.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija