• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.11.2016

20:56

TUGA NA BANOVOM BRDU! Čukarički u 91. minutu ostao bez četvrtfinala LŠ!

Fudbal

TUGA NA BANOVOM BRDU! Čukarički u 91. minutu ostao bez četvrtfinala LŠ!

Podeli vest

Mladi fudbaleri Čukaričkog na tragičan način su završili takmičenje u omladinskoj Ligi šampiona

Momke uzrasta do 19 godina su trenuci delili od četvrtfinala Lige šampiona, ali su porazom od 2:0 ispali od Rozenborga.

Čukarički je slavio u Norveškoj 1:0 pre tri nedelje, imao je 0:0 na svom terenu do 88. minuta, kada je Ilić napravio penal i napravio crveni karton, a Bjernebje je doneo gostima vođstvo.

Očekivali su se produžeci na Banovom brdu, ali je u 91. minutu usledio hladan tuš za domaće navijače jer je rezervista gostiju Simen Nordskag zatresao mrežu Čulibrka i odveo Rozenborg u narednu rundu takmičenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 7 godina

dede n eigraju fudbal samo vi donosit eloptu jedni drugima i ok ste i imajte u glavi milione i da ste vec zvezde za koje se svi otimaju konjine jedne veze bre vi nemate

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija