• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

24.11.2016

11:10

EKSPERIMENT PROPAO! Ukidaju se plej-of i podela bodova u Superligi!

Fudbal

EKSPERIMENT PROPAO! Ukidaju se plej-of i podela bodova u Superligi!

Podeli vest

Eksperiment sa promenom sistema takmičenja u Superligi je propao, kao i svaki put do sada i gotovo je sigurno da od sezone 2017/18 neće biti podele na plej-of i plej-aut grupu i deljenja bodova na pola

Bez obzira što je 15 od 16 klubova pre dve godine diglo ruku za ovaj uvrnuti sistem takmičenja, a samo je Partizan bio protiv, sada je debela većina za povratak na staro, za klasično prvenstvo od 30 kola.

Na tu temu predstavnici superligaških klubova razgovarali su juče sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom.

- Razgovarali smo o promeni sistema takmičenja, odnosno o povratku na stari, bez podele bodova, plej-ofa i plej-auta. U narednih deset dana predsednik FSS Slaviša Kokeza trebalo bi da počne konsultacije sa predstavnicima klubova. Imam utisak da su superligaši za povratak na stari sistem takmičenja. Ukoliko bude tako, onda ćemo verovatno u sezoni 2017/18 igrati bez podele bodova, plej-ofa i plej-auta - rekao je predsednik Zajednice Superligaša Dragomir Lazović za Žurnal.

Tekući šampionat je tek drugi sa ovim sistemom takmičenja, u kojem se dele bodovi i tabela na pola posle 30 odigranih kola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bgcaffe

pre 7 godina

Ma nije problem da se igra PLAY OFF, problem je podela bodova ! Zašto bi se nekome poklonilo 50% bodova !??? Pa idite prostom logikom ...npr...ZVEZDA je prošle sezone sve razbijala redom, i imala 32 boda prednosti, ali npr neka bude 12 boda prednosti ( navodim primer ), e sada, dele se bodovi i posle te podele ZVEZDA ima samo 6 boda prednosti.....povrede se npr 2-3 igrača, neki dobiju crvene kartone...ovo ono..i šta tada !??? popucaju 3 utakmice i ode titula.....? I gde je tu pošteno !? To je Tomislav Karadžić uveo pre nego što je napusti FSS jer je znao da njegov nk partizan bez njega i pomoci ne moze na terenu nista, nego da pokusa da upravo na ovu foru i losu formu na prolece rivala , pokusa da stigen prednost.....ma BRUKA sta rade...

Rale

pre 7 godina

Propao genijalni izum genijalnog neznalice Tomislava Karadžića. Za god da se uhvatio to je doživelo propast.Bogu hvala da se taj metuzalem više ne pita ni za šta. Dalje štetoćinu od srpskog fudbala.

branislav57

pre 7 godina

Sto se niste bunili pre dve godine? Karadjic je svakako pametniji i sposob niji od vasih genijalaca iz Zvezde. Polako samo, opet se vracate na dno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija