• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.11.2016

22:32

(FOTO) AUUUU, KAKVA PORUKA! Pročitajte šta je Suarez napisao Džerardu!

Fudbal

(FOTO) AUUUU, KAKVA PORUKA! Pročitajte šta je Suarez napisao Džerardu!

Podeli vest

Napadač Barselone, u koju je došao iz Liverpula, Luis Suarez, posvetio je poruku Stivenu Džerardu koji je objavio da je završio karijeru

Mnogo poruka je otišlo na adresu Stivena Džerarda, od onog trenutka kada je slavni fudbaler zvanično rekao da je završio karijeru.

U moru poruka, izdvojila se Suarezova, koji je nekoliko sezona delio dobro i zlo sa Džerardom.

- Za kapitena, za saigrača, za prijatelja - počeo je Suarez.

- Stigao sam u Liverpul, klub velike istorije, iz drugog isto tako velikog kluba. I među mojim saigračima - Stiven Džerard. Simbol kluba, i u Premijer i van. Kad je igrao odbranu tere se sužavao, imao je moćan šut, bio je veliki strelac, veoma vešt plejmejker. Zaista jedinstven igrač.

- Kako su nedelje prolazile Stiven se pokazivao kao istinski vođa. Bio je takav po prirodi, na terenu ambiciozan, van njega dobar i uvek pouzdan kolega. Meni je uvek pružao veliku podršku i naučio me mnogim vrednim lekcijama sve vreme izvlačeći najbolje iz mene.

- Hvata ti mnogo na svemu Stivene. Što si i u teškim trenucima bio uz mene. Što si me podržavao bez obzira na sve i što si me toliko puta savetovao. Naš odnos prevazilazi fudbalski teren. Uvek si bio uz mene, čak i kad drugi nisu. Toliko razgovora, toliko puta si mi pomogao da razmotrim situaciju, učio si me, kao što stariji brat uči mlađeg.

- Mnogo toga smo prošli zajedno, borili se zajedno za velike stvari za naš klub. To će mi uvek biti urezano u pamćenje.

- Prijatelju. Nikad nećeš hodati sam - završio je Suarez.

DŽERARD U PENZIJI! Legendarni as Liverpula objavio kraj karijere!

 

A photo posted by Luis Suarez (@luissuarez9) on Nov 24, 2016 at 10:55am PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija