• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.11.2016

00:42

(VIDEO) BOMBA LJAJIĆA! Šta bi Miha da mu nije Adema, Torino u 1/8 finala Kupa!

Fudbal

(VIDEO) BOMBA LJAJIĆA! Šta bi Miha da mu nije Adema, Torino u 1/8 finala Kupa!

Podeli vest

Fudbaleri Torina plasirali su se u osminu finala Kupa Italije pošto su posle produžetaka pobedili Pizu sa 4:0

Posle 90 minuta igre nije bilo golova u Torinu, a onda su se "bikovi" razgoropadili. Prvi gol za ekipu Siniše Mihajlovića postigao je Adem Ljajić u 93. minutu, a srpski fudbaler je poslao protekli u mrežu rivala.

Golove za Torinu postigli su još Maksi Lopez, Puje i Beloti. "Bikovi" će u osmini finala igrati protiv Milana, kluba na čijoj je klupi prethodno sedeo Siniša Mihajlović.

Prolaz u osminu finala je obezbedio i Kjevo koji je bio ubedljiv protiv Novare - 3:0, dok je Ćezena iznenadila Empoli - 2:1.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tegi

pre 7 godina

kakvi prevaranti,čekali produžetak da ih napune,baš su providni. ajde da su dali jedan a oni 4 komada,nema veze što nije igrao prvi tim,Piza je od 12-15 mesta u drugoj ligi.

Nislija lazov

pre 7 godina

Mali nije u vinklu, ali je dobar fudbaler.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija