• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.12.2016

17:00

STOLICA PRED ZVEZDU: Želimo da se nadigravamo sa šampionom!

Fudbal

STOLICA PRED ZVEZDU: Želimo da se nadigravamo sa šampionom!

Podeli vest

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je da je njegov tim "u dobrom raspoloženju" pred utakmicu sa šampionom Crvenom zvezdom (nedelja, 13.00), kao i da želi da se ekipa nadigrava sa rivalom

- Mi se nalazimo u dobroj formi i u dobrom raspoloženju. Rezultati nam donose povećano

 Pričamo samo o našoj ekipi, preferiramo stil igre koji nije na kontranapad, ali kada ispred sebe imate protivnika koji ima određeni kvalitet, dovede vas u poziciju da se branite
Ilija Stolica, trener Voždovca

samopouzdanje i orni dočekujemo utakmicu sa Crvenom zvezdom. Pričamo samo o našoj ekipi, preferiramo stil igre koji nije na kontranapad, ali kada ispred sebe imate protivnika koji ima određeni kvalitet, dovede vas u poziciju da se branite. Mi ćemo, međutim, izaći sa idejom da se nadigravamo, a imamo i samopouzdanje. Na samoj utakmici ćemo znati da se prilagodimo svim situacijama koje će doneti igra -  rekao je Stolica novinarima u Beogradu.

Voždovac je u prošlom kolu pobedio Borac u Čačku, a sada će dočekati šampiona na svom stadionu "Na krovu", prvi put u istoriji.

- Trudićemo se da meč opravda epitet gradskog derbija. Imamo zadovoljstvo da ugostimo šampiona na našem stadionu, a to do sada nije bio slučaj. Biće ovo istorijska utakmica za naš klub. Svi preduslovi predstoje za jednu vrhunsku fudbalsku predstavu - rekao je Stolica.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija