• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.12.2016

15:44

(FOTO) TUGA DO NEBA! U Brazil sletela dva aviona sa telima poginulih fudbalera

Fudbal

(FOTO) TUGA DO NEBA! U Brazil sletela dva aviona sa telima poginulih fudbalera

Podeli vest

Dva aviona sa posmrtnim ostacima 50 članova brazilskog fudbalskog kluba Šapikoense koji su poginuli u avionskoj nesreći u Kolumbiji, sletela su na aerodrom u brazilskom gradu Šapekou gde ih je dočekalo nekoliko hiljada ljudi

Hiljade ljudi odaće poštu fudbalerima koji su poginuli u jeku priprema za finalni meč kontinentalnog prvenstva protiv kolumbijskog kluba Atletiko Nasional iz Medeljina.

Procenjuje se da će komemorativnom skupu prisustvovati oko 100.000 ljudi, a oko celog stadiona biće postavljeni video-bimovi, jer Arena Konda može da primi samo 19.000 posetilaca.

Reuters

Na skup bi trebalo da dođu i predsednik Svetske fudbalske federacije Đani Infantino i brazilski predsednik Mišel Temer.

Reuters

Tela petorice bolivijskih članova posade prebačena su juče u Boliviju avionom vazduhoplovnih snaga te zemlje, a u svoje države preneto je još osmoro poginulih, dva državljanina Venecuele i Paragvaja i šest Brazilaca.

Reuters

Nesreću je preživelo šest osoba, a izazvao ju je, kako veruju kolumbijske vlasti, nedostatak goriva u letelici.

Reuters



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija